18

Анонимен

преди 3 години

Учителят е насаждал религиозна омраза чрез карикатури.

17

Анонимен

преди 3 години

Не става ясно, защо наричат убиеца на учител, терорист?Наричат го терорист, а се надяват да разберат с какво се е занимавал.

16

мохамедката

преди 3 години

Религията на мира!

15

Анонимен

преди 3 години

Не лъжи. Сирия, Ирак, Анатолия и Египет са били християнски преди да дойдат ордите на лудия и да ги ислямизират. Кръстоносните походи преди всичко са с цел отвоюване на покорени земи и Божи Гроб, а не с цел завладяване. Имало е изтъпления защото такава е била епохата. И наричам Мохамед луд защото е чувал гласове (форма на шизофрения) и понеже е бил неграмотен е смятал, че дедо Боже му говори. Страдал е от педофилия и се жени за 7 годишната Айша, а на 9 ако не се лъжа консумират брака.

14

Истинската Истина

преди 3 години

До Истината 2Мохамед е бил антихрист,слуга на дявола...В грешка си баце... Мохамед е бил СЛУГА НА БОГ. ХРИСТИЯНСКИЯ БОГ. Самия факт че при него идва архангел Гавраил - главния вестоносец на Господ-Бог /в исляма го наричат Джибрил/ и му диктува Корана а после се обявява за негов, на Мохамед закрилник много точно показва кой е шефа на Мохамед.Учете ги тия религии, бе.Не е достатъчно само да си фанатик.И знания трябват.п.с. В Британския музей има огромен каменен барелеф описващ ТОЧНО това.

13

ТолерасткоПравосъдие

преди 3 години

- Ти ли закла учителя ?- Не , не съм аз .....- Закълни се .- Кълна се в Аллах, не бях аз .- Ок, свободен си.......Имитиране на дейност... Показни арести. Гръмотевични статии по медиите , как се "справят" с престъпноста ........ и тихичко като пръдднали , освобождаване на всички заподозрени след като позатихне малко народното недоволство.Тия пресъъпления на "инжинерите" - кражби, дрога ... които могат да се потулят и скрият от медиите въобще не се коментират. Все едно че не са станали.

12

komitataе в политика

преди 3 години

така ще е нали вкарахте 3 милиона да с е асоциират по покана сега им го сърбайте

11

Анонимен

преди 3 години

За такива терористи са нужни концентрационни лагери, където да извършват някаква дейност в полза на държавата. А не да ми висят в затвора и данъкоплатците да ги издържат. Не. В трудововъзпитателните лагери по един сварен картоф за обяд и цял ден бачкане. И като дадът Богу дух ги хвърляте в океана на акулите, те знаят какво да правят.

10

Анонимен

преди 3 години

До 3. Какво направиха радикалните ислямисти с християните в Сирия, Ирак, Северна, Централна, Западна Африка ...? Избиха ги. Избиват и нормални мюсюлмани, които не се радикализират. На границата между Армения и Турция, в продължение на триста км всички черкви са унищожени, а християните избити. Европа пусна вълка в кошарата.

9

Истината 2

преди 3 години

Мохамед е бил антихрист, слуга на дявола. Исляма е едно от лицата на сатанизма и нямам място в Европа.

8

Анонимен

преди 3 години

Оня убития се отърва от "курорта" Куантанемо Бей, да му мислят живите!!!

7

мюфтия

преди 3 години

*** дайте да ги видиме тия карикатури. Избиха толкова народ, а аз никога не съм ги виждал

6

Истината

преди 3 години

Няма база за сравнение между Христос и Мохамед. Христос е лекувал неизлечимо болни и е проповядвал смирение и обич към ближния, а Мохамед е бил педофил и е избил хиляди хора в завоевателните си войни.

5

?

преди 3 години

До 4epaМоже и бабата да е, тя много обича да налита по училищата - ученици, учители, чистачи и т.н.

4

Алах по кюлоти

преди 3 години

Щото са руснаци, сега ще ги разнищят, ако бяха от гостите на Меркел, щяха само да викат "френски граждани".

3

Анонимен

преди 3 години

Радан Кънев преди време каза,че религията им е мирна.***.

2

4epa

преди 3 години

ДА НЕ ГО Е ИЗВЪРШИЛ МАКАРОНА !!!!!( УБИЕЦА ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА НА МЕСТОПРЕСТАПЛЕНИЕТО )

1

duchess of cross

преди 3 години

Религията на мира.