32

Анонимен

преди 3 години

Тялото може да се справи с малки количества, но постоянната атака на много вируси е много често фатална. Това се случва и с лекарите, и медицинските сестри. Много тревожно!-----Е, как така бе, нали си слагат маски?

31

ПЕНКО

преди 3 години

СЛАВА ТЕБЕ НАБОРЕ !!!!!!!!! ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ , НО МАЛКО- КАТО ГЕРОИ ЗА НАРОДА СИ !!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

15 дни е продължила борбата за живота му с всички възможни методи, съобщават от лечебното заведение------Честито! Пробвали са всякакви коктейли, докато са го уморили...

29

Анонимен

преди 3 години

Починал е един човек. Доктор! Предлагам да спрем градския транспорт! И междуградския! Може би тогава ще спасим един или два, а защо не три докторски живота! Имах приятел.. Спряха му бъбрците и умря! Но това беше свинския грип.. за това не влезе в новините! За това някои няма да влезат в новините! Нека има страх! Нека има хипнотизирани хора! Нека! И тъй няма да се усетите кога е дошъл този пълзящ фашизъм! Те и преди Втората световна пак така са си живели неподозиращо.. Ама един ден ще се събудите

28

Маде ин Цхина 2025

преди 3 години

Учете Китайски - р0бе на Пекин!

27

Анонимен

преди 3 години

За българина трябва само сериозни закони и мерки както беше по Соца. Тогава имаше ред защото властите не си поплюваха и знаеха, че българина е диво племе което само от бой разбира за да върви в права линия.

26

до 26

преди 3 години

да, ако слушката Имрератор Зи ще напръска улиците ви със същото, с което пръскаха в Ухан и ще станете като Ухан - Световна Парти Столица - както писаха в този сайт наскоро!

25

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

още може...това е само началото на Китайското Комунистическо Супер-Био-Оръжие - единственото спасение е да станете Васална Провинция под Управлението на Планетарен Император Жи!

24

Анонимен

преди 3 години

Такива новини ще са ежедневие, наред с платените статии за Банско и Боровец и среднощния купон по време на чума за спасяване на икономиката.

23

Анонимен

преди 3 години

Решаващо е количеството вируси, които ежедневно те атакуват. Тялото може да се справи с малки количества, но постоянната атака на много вируси е много често фатална. Това се случва и с лекарите, и медицинските сестри. Много тревожно!

22

Не лъжи

преди 3 години

Обещаха, че при двеста умрели на ден ще върнат извънредното положение.

21

Анонимен

преди 3 години

ха сега Мантъров да му заеме мястото

20

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че докторите ни си отиват, я в Чужбина, я от Ковид...

19

100 бройки на ден

преди 3 години

И затягаме мерките. Гарантирано от ГРОБ

18

Анонимен

преди 3 години

Не плашете хората. Статистиката показва, че вирусът не е опасен.Първанова смята процентите, а Мангъра лекува със щадящи средства.Чалгарите на Слави разобличават ковид измамата.

17

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта да каже на близките на доктора, че това е провокация !

16

Не, виновен е

преди 3 години

Крадливия *** от банкя и неговите кученца кончев, мустака и коце обратния;)

15

Бсп са виновни!

преди 3 години

Всичко е заради протестите и тея *** от бсп и кгб на путин които искат да свалят законно избрания премиер генерал лейтенант доктор Борисов.

14

Анонимен

преди 3 години

Моите съболезнования на близките! Докторите са хора които умарт както всички други, но намедиите тази година им трябват само от ковид. Долни манипулации. Да позвате смърта на хорат за вашата пропаганда

13

Герб ДА!!!

преди 3 години

Айде голяма работа ще намерим друг важното е да не се клати стабилносга виждате премиера всеки ден гради нови болници и детски градини и хората са доволни!Ще гласуваме за ГЕРБ!!!