39

Анонимен

преди 3 години

И СДС-Чумата също.

38

Анонимен

преди 3 години

Уффф... Сравнението е с Испанския грип от 1918, от който за две години умират 50 милиона души. След това той си остава, но отслабва значително от само себе си (някои от днешните обикновени грипове произлизат от него). Та същото ще стане и с Ковид, това не значи, че завинаги ще има карантина. Но ще има и догодина.

37

да гу знай те

преди 3 години

вси4ко е план,измислен,пропагадната е оръжие да те спиртоса,ПСИИЧЕСКИ

36

Анонимен

преди 3 години

Маски - завинаги! Дистанция - завинаги! Карантина - завинаги!Дезинфектанти - завинаги! Nice, a?

35

Киро Х

преди 3 години

Смятам, че коронавирусът ще остане завинаги. Може би. ==================Чудесно уточнение! Явно специалистът е голям експерт и си разбира от работата. Може би!

34

Додо

преди 3 години

Относно пациентите със сърдечни заболявания проф. Петров коментира, че тези от тях, с отложени интервенции заради страх от пандемията, вече са починали.=================Ама чакайте, нали уж беше Останете ви вкъщи, това ще спаси животи?!

33

Анонимен

преди 3 години

Невероятно прозрение! Впечатлен съм. И това професор????

32

До 31

преди 3 години

Не съм му душманин нито на парите нито на харчовете,ама нещо ми идва в повече ката ден да се появява по медиите и да ми отваря очите за неща които едва ли и той разбира!

31

Феминистът

преди 3 години

Вирусът няма да изчезне. Но въпросът е и от колко време го е имало. Съмнявам се дълбоко, че началото на Covid 19 съвпада с началото на тестовете през март. Правят тестове и фиксират нещо, което не доказва, че SARSCov-2 се е появил приблизително с обявеното начало на епидемията. Този вирус се е въртял между нас безсимптомно и в миналото.

30

Анонимен

преди 3 години

През последните бяколко седмици на докторите кардиолози им се е случило да канят пациенти, които ВЕЧЕ са починали???!!!Е нема що! Мноо убаво! Чудесно!Пациенти починали ЗАРАДИ, а не ОТ коронавирус!!!Мерките срещу COVID19 вече убиват хора!!! Честито на печелившите!

29

МЕНКО

преди 3 години

Точно , ясно , кратко !Дано го прочетат , разберат и втвърдят в дебелите си глави многополитици от политици,ама за кратко вече в проскубана България!

28

Анонимен

преди 3 години

Като комунизма у нас, остана завинаги.

27

бай Миле

преди 3 години

Напълно дистатъчно е да се вземат предвид само следните неща за да се сети сам човек, че този грип няма да изчезне и ще трябва да се научим да живеем с него:дълъг безсимптомен периодбезсимптомни разпространителипредишните (не)успехи при разработване на ваксини за коронавирусиТа при тези условия ако някой си е мислил, че епидемията може да бъде спряна чрез карантини или да се надява на ваксина значи е от ония блеещите дето попиват като гъба всичко казано им по телевизора с влажен поглед.

26

бай Миле

преди 3 години

До неверникАми така става като вместо да мислиш седиш и слушаш като доби.тък кво ти се говори по телевизорО.

25

До 27 и 28

преди 3 години

Проф.Иво Петров пряко е спасил стотици животи включително и на мой близък.Докарваш му полу жив труп с ЕКГ като на графика на американски борсов индекс пред президентски избори,доктора му отпушва артериите заприличали на сифон на мивка непочистван от над десетилетие и след няколко дни пациента е като нов буквално.Нека да си има пари и да си ги харчи със здраве - заслужава го.

24

неверник

преди 3 години

Аман от противоположни изказвания.През март се наслушахме как епидемията щяла да свърши през юни!Е,не стана така!Сега пък ново 20-вируса нямяало никога да изчезне!Е,как да им вярва човек???Тия явно пият повече от обикновените хора и по често се напиват!В телевизиите явно трябва дрегери да има и който не премине теста с дрегера-да му се отложи интервюто докато не даде отрицателен тест!

23

Има вятърни мелници

преди 3 години

Имам приятел италианец, който живее във Флоренция! Той твърди, че няма приятели с ковид, а той е имал положителен тест и вика, че било като настинка за няколко дни. Реално, не познавам и аз хора с ковид, а майка ми е с болно сърце, развалено кръвно от долна на горна граница и обратно, ама си е още тук жива и здрава. Тя е на места с много хора. За мен вдичко е световен цирк. Затварят Франци и хоп 800 случая в България. Вече всички знаем, че се печели от положителните тестове в здравеопазването.

22

Анонимен

преди 3 години

Нещо бизнеса със стентове е намалял по време на пандемията или просто търсим медийна изява,кое ли от двете е причината да гледаме тоя"специалист"ежедневно в медиите?

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя не се ли наяде. По 1000 лв за избор на екип си гушка директно, при положение, че той е единствения екип.Сега кранчето пресъхнало малко. Голям ревАми ще си купи един остров в Средиземно море по-малкоГолямо чудо

20

Анонимен

преди 3 години

Кардиолог се изказва относно вирусно заболяване. Интересно, но епидемията от 1918 е намалило населението на земята с доста голям процент. До момента не съм чел някой да е казал, че е било леко грипче, като настинка.