10

IQ 3.14

преди 3 години

тва вино без хлеб ич не влиза. не разбирам кво му харесвате

9

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Нема по убаво,от убаво направеното домашно вино! За убаво домашно вино моем да пренебрегнем и убавата комшийка!...

8

Менте in Italy

преди 3 години

Просто живеем във времена на ментета! Вчера един шлайф взе много джангърка и минах да решим какво да купим. Пълно с ментаци на големите марки и то в редовни магазини. По-странно е как се различава, защото даже редовната стока е по-скапана от старата? Виното поне пак си е вино, грозде, дрожди, захари, измамата е в цената, а машината може да ти отреже ръка!

7

Петю

преди 3 години

Тука в Родопите има местноста Шарапаните има големи издълбани камъни от траките за вино и денонощно веселието не е спирало.Та тие западнали еврогейци не знаят нищо за тукашните хора.Та да ги лъжат колкото могат не ги съжалявам.

6

любопитен

преди 3 години

Няма или не сте хванали?

5

Енолог

преди 3 години

Те така и Божолето много го хвалят та веднъж го опитах и щях да повърна

4

СПАРТАК

преди 3 години

Когато нашите предци траките са правили оргии с вино, жабарите са били още по дърветата. Фалшификати се правят предимно за САЩ и Азия, защото само там има свръхбогати сноби които дават бесни пари за неща от които си нямат хал хабер. Сисикая мисикая и прочее *** с които само може да си плакнеш кондурите. Тук всеки си прави домашно вино в пъти по-хубаво от сисикайските идиотии.

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Само от...него пия.Магазина в Кривунделово,който е...един,ме знаят и зареждат редовно.За това сега отивам да...купя двете бутилки за 955 лв.(с...отстъпка),докато не са го...ментосали.

2

Прасчо

преди 3 години

За пръв път го чувам туй прочуто вино даже и да няма, казвайте че има, така ще подкрепим родните производители. Свинска пържола и една кана руйно вино българско и не ме търсете за нищо. Всички евроатлантически вина Сорос да си ги пие.

1

Анонимен

преди 3 години

Ние жулим ракия!