17

Анонимен

преди 3 години

16Ст***м***тпреди 2 минути 1 0На 28 май 2010 г. е подписан договор за строителен надзор с Пътинвест-инженеринг АД като стойността на договора е 1 349 578,80 лв. с ДДС.На 1 юли 2012 г. лотът е официално открит.[9]############Точно участъка ,който сега ремонтират е правен по времето на Станишев. Преди пет дни минах от там и днес се връщам обратно .Знам ,защото съм работил там по това време.

16

Ст@м@т

преди 3 години

През 1978 година са готови първите 10 km до отбивката за Нови хан.През 1984 година магистралата стига до Пловдив.След Близо 30години се наложи ремонт на този участък. А сега се ремонтира след като се открие, това се отнася за всичко при това управление.

15

Все тая

преди 3 години

Гаранция 3 години ???? Аз на моя хладилник и телевизор имам 5 години ! Закривай !!!

14

Ст@м@т

преди 3 години

На 28 май 2010 г. е подписан договор за строителен надзор с Пътинвест-инженеринг АД като стойността на договора е 1 349 578,80 лв. с ДДС.На 1 юли 2012 г. лотът е официално открит.[9]

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Никой ли не помни ,че точно тази отсечка я правиха ко му не та та.Какви хвалби имаше само за това от Станишката.========================Лот 2 Стара Загора Нова ЗагораНа 12 ноември 2009 година министърът на регионалното развитие в правителството на Бойко Борисов Росен Плевнелиев, обявява началото на тръжната процедура за избор на изпълнител на лот 2 от Aвтомагистрала Тракия. Строителството започва през юни 2010 г.

12

Комунист

преди 3 години

Другари!Да направим Ленински Съботник и да ремонтираме тази отсечка БЕЗПЛАТНО!Никакви пари повече за крадене!Това е позор!Срамота!Ние комунистите можем да се справим с тази отсечка.

11

Анонимен

преди 3 години

Цената се повиши защото идват избори и трябва да се крадне

10

Анонимен

преди 3 години

Никой ли не помни че след откриване на отсечката от тиkвaтa, след месец я затвориха за ремонт, къкърпиха левите ленти които потънаха. Изчакага да мине гаранцията и сега ремонт за сметка на държавата. Това е олицетворение на управлението на държавата######Никой ли не помни ,че точно тази отсечка я правиха ко му не та та.Какви хвалби имаше само за това от Станишката.

9

Ст@м@т

преди 3 години

Никой ли не помни че след откриване на отсечката от тиkвaтa, след месец я затвориха за ремонт, къкърпиха левите ленти които потънаха. Изчакага да мине гаранцията и сега ремонт за сметка на държавата. Това е олицетворение на управлението на държавата.

8

Анонимен

преди 3 години

Кой е виновен за това??

7

Аз

преди 3 години

Точно така - време е Крадев да поеме контрола, че да спре краденето...

6

Анонимен

преди 3 години

Време е Радев да поеме контрола в държавата за да спре краденето.

5

Боко Т.

преди 3 години

Ими още шкафчета за пълнене, пък няма време...

4

Анонимен

преди 3 години

Ремонт като за последно, щото после може да няма ГЕРБ. Финален грабеж.

3

Българин

преди 3 години

Примиерът си е подновил мебелировката с по-големи шкафчета.

2

Серсем

преди 3 години

Хаххх и това цена за ремонт... Няма какво да коментирам...знаци,маркировки)))

1

Анонимен

преди 3 години

Имам едно питане. Въпросната отсечка е в това състояние от години защо гербавите "пропуснаха" срока за гаранцията и сега цената видите ли била космическа , защо така наречените журналисти удобно си траят???