219

Пян Гъ

преди 3 години

Е, след поредното падение на инспирираните и яхнатите от криминални типове протестъри да не се чудим защо ГЕРБ ще спечелят убедително изборите през март. Инстинктът за плаване е ПРИОРИТЕТ, а протестът предлага ковчези/бесилки/чували... Сори, ама това е положението. Нищо, другия път - след 4 г. - ще знаете...

218

4ти мандат за ГЕРБ

преди 3 години

Зелените, четвените, ризовите, третополовите , безпиловите, еднополовите, хомота, майки на кретенчета и пр. *** да свикват!

217

Анонимен

преди 3 години

Имахме игра едно време,която се казваше," всеки лаком за гол", та и сега като я гледам я има- всеки лаком за корито!

216

Анонимен

преди 3 години

Когато имаше изслушване на кандидатите и спечели конкурса предния директор, КОШЛУКОВ БЕШЕ С НАЙ-ДОБРАТА ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА БНТ!КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА МОЖЕ ДА СЕ ИНФОРМИРА И ДА НАПРАВИ СРАВНЕНИЕ! АКО ОТРИЧАМЕ И ЗАЧЕРКВАМЕ ЕЙ ТАКА ЗАЩОТО сме симпатизанти на други хора и партии е друга тема!

215

Кристина Петрова Дгр

преди 3 години

Като не работят баровете и дискотеките - ние работим стопаджийкитеАз от Димитровград, ако има желаещи звънете да скараме някой лев

214

бай грую

преди 3 години

До въстаник. А така, тренирай, тренирай. Щото следващият парламент ще е още по-трагичен. Барабар с учиндолския селяшки чалгар.

213

анонимем

преди 3 години

Едни създават други чупят защото са храненици на тази държава.

212

Анонимен

преди 3 години

До 205 (11)Температурата на стаята, имал IQ, катона протестиращите ...

211

протест според сезон

преди 3 години

След любителите на бирата, идва ред на любителите на ракията/Р. Инджова/

210

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова като служебен премиер беше представител на ДПС.На тия "протестъри" шизофренията няма край.

209

Анонимен

преди 3 години

Канна Рачева не им ли стигаАко няма протести, тя си ги измисля.Голяма свобода на словото ни чака с тия яйчени талибани.

208

Зозо

преди 3 години

Поредната излагация на руските анархо-комунисти :)))))))))))))))))))))))))))))))Руско служебно правителство няма да има, ако ще каквото ще да стане :)))))))))))))

207

ЯЙЧНАТА РЕВОЛЮЦИЯ...

преди 3 години

...ДОКАЗВА ЧЕ , СОЦ-а И ПОСТСОЦ-а ...ПАЖДАТ САМО РОЗАВИ И ЧЕРВЕНИ ЗАПЪРТЪЦИ!ФАКТА Е НАЛИЦЕ!АЛКОХОЛИЧКАТА , Р. ИНДЖОВА Е ЖИВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРОВАЛА НА "ЧЕРВЕНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАПЪРТЪК"!

206

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НАЧЕЛО НА ОТЦЕПНИЦИТЕ В ТРИАДИЦА Е Ал. ВАЧЕВ !СЪЩИЯТ Е АБСОЛЮТНО НЕСЪГЛАСЕН С ДИКТАТОРСКИШЯ ПОДХОД НА К.НИНОВА В ПАРТИЯТА!СЛЕДВА "ПОЛУРАЗПАД НА ЧЕРВЕНИЯ АТОМ"....С БАВНИ БЛУЖДАЕЩИ НЕУТРОНИ. /...от свободни и независими социалисти../Този разпад---стопля всяко българско сърце....като АЕЦ!

205

НЕ ЧУХТЕ ЛИ...?

преди 3 години

40-ЧОВЕКА ОТ БСП НА ОБЩИНА ТРИАДИЦА , НАПУСКАТ СТРУКТУРАТА НА БКП/БСП В НЕЯ , ПОРАДИ НЕСЪГЛАСИЕТО ИМ С РЪКОВОДСТВОТО НА др.НИНОВА!ПРОЦЕСА СЕ РАЗВИВА ЛАВИНООБРАЗНО И В ДРУГИТЕ ОБЩИНИ НА СОФИЯ -ГРАД И СОФИЯ-ОБЛАСТ!ЗАПОЧВА ЯВНИЯ РАЗПАД НА "БСП-ДАЛАВЕРИМПЕКС"-ЕООД!/...и това е само началото.../

204

Анонимен

преди 3 години

Защо само пред БНТ?

203

11

преди 3 години

Обаче голям смях с на БТВ новините - викат протест пред обществената медия, не казват името заради реклама, баси идиoтите. Аве те и протестърите са баси и платените гейзъри. А които са неплатени са с IQ на стайна температура.

202

Малка аналогия

преди 3 години

Сега разбирам , защо Априлското въстание , не е успяло!Било е ръководено и платено от също такива отпадъци , като т.н."Бенковски"/Гаврил Хлътев/ , платен руски агент, под закрилата на граф Игнатиев от Истамбул , с чийто златни "екатеринки"/наполеони/ е купена сабята му и карабина "Уинчестър" , докато клетите български въстанници са били въоражен с кремъклийки , саби от коси и вили за сено! СЪЩО КАТО БАБИКЯН , КОЙТО С ПАРИ ОТ ЧЕРЕПА , СИ ПИЕШЕ УИСКИТО И НАСЪСКВАШЕ БЪЛГАРИТЕ ПОМЕЖДУ ИМ!

201

софиянец

преди 3 години

Бабикян гост в панорма протестиращите пак замерят телевизията????????

200

Гледна точка

преди 3 години

Мога ли да позная тези четиримата евродепутати от коя страна на парламента са - лявата, нали? И ми е много интересно като се правят на големи демократи дали са разговаряли и с хора, които не протестират или само с протестиращи.