11

Анонимен

преди 3 години

ЕС са прекалено "мекички" във всяко отношениесамо се лигавят и се опитват да заобиколят проблемите в саюза.

10

Анонимен

преди 3 години

До бацоЦ. Станишев въведе субсидии за тока равни (абсолютна стойност) на субсидиите в германия, холандия и тнт.Инак, това е целта на ес - безволево стадо преглъшащо ес ценностите лъжа, измама, корупция, диктатура.

9

Анонимен

преди 3 години

Направо нов *** съюз.

8

Истината е че

преди 3 години

ЕС постепенно се превърна в една недемократична, анти пазарна, анти бизнес репресивна структура. Микс от от либерален социализъм, корпоративен лобизъм и чиновнически диктат.Целенасочено и повсеместно мачкане на малкият бизнес, ограничаване полето за действие на младите предприемачи смачкване на техните идеи в зародиш чрез регулации а бизнеса капиталът на малкото стартирали се източва чрез данъци. Стимулират се само големите корпорации и дори се спасяват от фалити с народни пари.

7

бацо

преди 3 години

Баце се е погрижил още 2011 да плащаме прескъп ток от ВЕИ на мутри и престъпници политици. Да са мислили *** тогава! Сега тричене !!

6

дърт

преди 3 години

Европа на практика се управлява от чиновници и лобисти!

5

Идеология

преди 3 години

Европа отдавна е чисто географско понятие. Тя се срамува да бъде себе си... за да се бориш трябва да знаеш че си прав. Не притежавайки никаква увереност, стараейки се да се хареса на всички, тя е готова да се откаже и от последните остатъци на самостоятелност... Населението на Европа го чака не радостна съдба - ще изчезне. Или ислямизирано или асимилирано. Казвам го с болка, французи, италианци, германци, испанци - това бяха велики народи с велика култура.

4

Джо

преди 3 години

Бегай в росийския свинарник експерте, там лидер бол!

3

БГ

преди 3 години

Груба грешка за евреите-спомнете си Лазар Коен, и Владимир Голдсмит Заимов-изменници.

2

И с много лидери зле

преди 3 години

Я ги вижте в Киргизстан колко лидери си имат - вчера за един ден в страната се изредиха трима президенти. Може и да е някакъв рекорд за "Гинес". Без майтап. Сутринта законно избраният през 2017 г. подаде оставка, по конституция временно изпълняващ длъжността трябваше да стане шефът на парламента, но и той трясна по масата след няколко часа и прехвърли горещия картоф на премиера.А в Европа работата отдавна е ясна - бюрокрацията обслужва корпорациите. Даже добре се римува. Лидери не им трябват.

1

Ужас

преди 3 години

ЕС = СССР