178

Винету

преди 3 години

До тиквун. Ако дойде с билката ще ви изпитани като долна ***. :)

177

Гербер

преди 3 години

До протестиращ. А досега защо нямаше?

176

Гербер20

преди 3 години

До 184. И кои сте тези, дето ще ни гоните,че не става ясно.

175

ТИКВУН 1-ви

преди 3 години

Ела да те видим?!Докарай жипката на площада!

174

Протестиращ

преди 3 години

От сега нататък следва як бой наТъпи герберасти *** !БЪДЕТЕ Сигурни

173

Черепът

преди 3 години

Се крие в масква Ясно и кой е зад метежътЯсно е и защо Българите не се протестират

172

Зозо

преди 3 години

Поредната излагация на руските анархо-комунисти :)))))))))))))))))))))))))))))))Руско служебно правителство няма да има, ако ще каквото ще да стане :)))))))))))))

171

Анонимен

преди 3 години

РАВНОСМЕТКАТА Е: - БЕТОНИРАХА ГЕРБ ЗА ОЩЕ 2 МАНДАТА

170

пенсионер

преди 3 години

''Кой финансира протестите?Този въпрос търси своя справедлив отговор от Ден 1.''*** въпрос,след като отговора е ясен още от ден 1.!

169

Анонимен

преди 3 години

Равносметката:- 100 дневен терор над гражданите на София- 1000 яйца размазани по фасадите на държавни институции - 3 чифта изтъркани (по интелигента Шошо) на глава "въстанник" от шляене по жълтите павета - 5 архивни документални на "въстанието"- 3 отровни Бабикяни за музея на революционното движение в Нагорни карабах - 10 кафеза домати за зимнина размазани по каменните фасади- няколко бесилки - артефакти за сбирката на Черепа- същото важи и за ковчезите в които беше погребано "въстанието

168

Равносметка е

преди 3 години

Че Фигуранта показа че наистина е и ще остане в историята като ФИГУРАНТ!

167

Анонимен

преди 3 години

След метежите видяхме, колко много наивни, необразован и аморални българи има. Които позволяват, да бъдат купени от изнудвач,убийци и крадци на държавни пари. Млади, които са свикнали, да живеят с привилегиите, на бащи и деди, членове на руската БКП/БСП. Също и хора, които не познават законите, или ги погазват.Които не се саобразявет със законите и реалноста, с пандемията, или комунистическата наследство, например.

166

Зозо

преди 3 години

И на децата стана ясно, че зад протеста стои руската ръка, търсеща служебно правителство, което да построи руската тръба и да спре въоръжаването със западно оръжие. На протеста само дръти ЗКПЧ-та и ДС топячи... :)))))))))))))))))))))))))))))))Свърши вашата комонягиииииииииииииииии :)))))))))))))))))))))))))))))

165

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами равносметката е много проста, с улична тълпа платена от Черепа, водена от Ян бабикяновци, Хаджигенчовци и сестри Галеви, под вдигнатия юмрук на Фигуранта и с любезното съдействие на ген.Решетников, правителство не се сваля и държава не се разтуря, още повече ако тази държава се намира в Европа, принадлежи на цивилизованата общност и е членка на ЕС и НАТО ... !!!

164

Анонимен

преди 3 години

Седнала Тиква на пънче,Приличаща на прасе със звънче,Да пелтечи и срича,Народа колко обича.Ама за дебелите и бутове,Народът подготвил е шутове.В кауша не ще има мек миндер, Нито пък торта Сахер.

163

Оти моор...

преди 3 години

Сметката ще я платят докторите, като ни нападне К19 повече. Той си върши работата перфектно в цял свят.

162

Анонимен

преди 3 години

Вчера отново лъсна мега голямото некадърие на Тиквата и Каскета. Съдът вдигна незаконен запор на 300 милиона. Защо сте толкова прости, та едно юридически обосновано обвинение не можете да повдигнете? Оставка и затвор, простаци тъпоглави! И за чучела на полето не ставате, тъй като вече и гаргите не ви бръснат за сливи!

161

Анонимен

преди 3 години

Гербавите сте специалисти по аналингус на големите шефове.

160

Анонимен

преди 3 години

Герберасти, като ви изгоним от министерствата, какво ще работите? В частния сектор няма да ви вземат, там презират поклонниците на Тиквата. А и вие сте повечето с интелекта на Дани и Цвета.

159

Анонимен

преди 3 години

Дебелият дирник на Боко колко кюлчета може да поеме наведнъж?