10

65

преди 3 години

И аз питам:Защо вируса не влиза в големите хранителни вериги, пам персонала е най-незащитен.Ами аптекарите? Нито един не носи маска.Нали е затворено пространство, а са и по 4-5човека. Да не говорим ,че в малките квартални бакалии,не се спазва носенето..Въобще има мистерия около начина на заразяване.А че вируса е жесток и трябва да се пазим е задължително

9

Анонимен

преди 3 години

До Български кратуниНедей,че като ги затворят, ще ревнат пак за кинти,и ще им изсипят кинти на макс като пролетта,на тези търтеи,докато народа работи.

8

Питам

преди 3 години

Защо този вирус не влиза в банките?Защо няма нито една банка под карантина спряла работа и хората да не плащат заемите си и вноските да отпаднат?

7

SHEFA

преди 3 години

МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ГЪЛТАТ ТЕАТРИТЕ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЗАГЛАВИЕТО.

6

Анонимен

преди 3 години

Борисов е със затихващи функцииАко зависеше от него още през лятото да беше подал оставкаРазпределяне на евро пари няма да има, разбрал го е вечеОбаче се изяви като медицински капацитет10 дни карантина ????Държавите намаляват приток на туристи, той намалява периода за карантинаМъка, мъка......

5

Български кратуни

преди 3 години

В повечето страни театри кина и ресторанти са ЗАТВОРЕНИ. Държава им плаща заплатите. При нас ние плащаме на държавата. Пак гласувайте за тикви.

4

Анонимен

преди 3 години

Не е шега, но е по сценарий. Имам впредвид цялата работа.

3

Анонимен

преди 3 години

Надяваме се да не подмине и НС...тия нахални депутатчета от нова са без маски ,вероятно няма такава агенция РЗИ в София

2

наблюдател

преди 3 години

Шега е, плоска при това.

1

Боже,какаъв ужас!

преди 3 години

Ако спрат да дрънкат 5 дена за ковид ще го забравите!