8

велосипедист

преди 3 години

А защо шофьорите да не слизат и те като пресичат пешеходна пътека, бутайки колата си? Безсрамни гаадове! Нагли, дебели шкебета.Завзеха улиците, по едната половината карат, по другата паркират. Всякя свииня в кола, дрън -дрън за има няма 100-200 м. Колите са по вредни и от вируса и от затоплянето.След 10-15 новото поколение ще се срамува заради използването на коли.Ако не си инвалид, може да се качиш на велосипед или поне на тротинетка (ако толкова те мързи) и да усетиш радостта от движение

7

Анонимен

преди 3 години

Значи шофьорите може да си паркирате където си искате ро тротоарите, а пешеходците не можем да си пресичаме където си искаме по улиците? Я у лево бе!

6

До Стоянов

преди 3 години

И как да им се помогне точно? Пешеходната на 20 м., ама на него много му се виждат и си крачи където му е удобно. Или предлагаш на всеки 30 м. пешеходна. Аз пък искам автобусът да спира точно пред блока ми, та да не пресичам, ама не става. Като му бръкнеш в джоба пак ще псува, но следващият път ще помисли ако не за живота си и белите, които изкарват на шофьорите, поне за финансите си.

5

от Аспарухово

преди 3 години

В квартала направиха разни промени и на едно кръгово започват по 2 платна, разделени с едни бетони, уж да не може да мине пешеходец. Обаче са около 1м високи и често ги прескачат даже и дъртите баби. Стана по-лошо, защото виждаш пешеходеца чак като скочи на платното. Има едно място където ги мързи да минат през надлеза и бягат през 4 ленти, като заобикалят бетоните. Вчера една баба с 3-4г дете пресичат там! Обче детето падна на пътя и стана шаш за секунди. Това не е само за глоба. Трябва бой!!

4

Stoyanov

преди 3 години

До До 1Тук идеата е не да се помогне за решаване на проблема, а да се вземат едни пари! Ей за това "пищят" хората!

3

До 1

преди 3 години

Виж сега колко несъгласни ще има за глобите и после пищят, че няма ред в държавата.*** може да прави каквото си иска и да се възмущава, че другите не спазват правилата.

2

Анонимен

преди 3 години

Един път ме подгони дадох си преднина 50 метра и го гледам как хвърля антифриза плондера

1

Факт

преди 3 години

Винаги ме е учудвало колко дисциплинирани стават българите в чужбина..ама там бъркат дълбоко в джобовете и прошка няма. Крайно време е и тука да се внедри тази система, щото това най-вече ни влияе..