18

Анонимен

преди 3 години

ако си мислите, че само с едно (това) упражнение ще извадите преса- няма да стане. Помага, стяга, дава "плътност" на мускулите, натоварва почти цялото тяло, както и прешлените в областта на кръста. т.е. ако той е слаб или имате дископатия, това упражнение е ПРОТИВОПОКАЗНО за вас.

17

Анонимен

преди 3 години

Всички оправдания за да не се спортува почиват единствено и само на МЪРЗЕЛ! Не е нужно да бъхтиш, като животно из фитнес залите, за да спортуваш и да се чустваш здрав и в добра форма. Но с лежане и оправдания определено не става. А тия с ракията и кебапчетата и с шкембетата напред - вие сте най-големите е*ачи хахахахаха то това е ясно, в БГ слаб шофьор и слаб е*ач няма ;)

16

Вуте

преди 3 години

К'во'й туй ва???!!!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Най-мазните в Европа? Ти в Европа излизал ли си? След Словакия/Словения размера на дрехите се качва с 2-4 номера...

14

Анонимен

преди 3 години

Нали съм вехт старец мислех, че упражнението, което правя по 2-3 пъти на ден с продължителност не повече от 3 мин се нарича планка, но щом казвате планк...

13

Дерибей

преди 3 години

Много ми харесват реакциите на разни мъpши тука, дето не могат да си видят кренвиpша без огледало. Щото фитнеса е "за спортистите", а не за "нормалните хора", да не говорим за хората "на възраст"... Но да, разбира се - то като не дигаш нищо по-тежко от дистанционното, вилицата с кюфтето и чашата с ракия, даже и на двайсе и пет-шест вече си "на възраст", а след трийсетака и едно стълбище може да те прати в кардиологията.

12

Спас

преди 3 години

Иванке научи се да пишеш на български , защо се опитвате да ни налагате английски думи когато существуват български . До редакторите - не е ли време да се наказват журналисти и писатели който се опитват да ни учат на чужди езици , за някой от нас българския ни стига .

11

Getting ready mafaka

преди 3 години

На тази бих и направил генг-бенг, няколко пъти.

10

Саксофонов

преди 3 години

Планк е добре

9

Анонимен

преди 3 години

Всяка сутрин правя 60 лицеви опори, 30 коремни преси и 20 клякания вечеp същото не ми трябват планкове.

8

вредно е

преди 3 години

Спортът е вреден за здравето. Много спортисти измряха още преди да стигнат до пенсия.Гледайте си живота, хапвайте, пийвайте и не се занимавайте с глупости да си товарите организма че не знаете как ще се повредите и после ще ви боли всичко като станете на възраст. То не може цял живот да си я карал полека и изведнъж на средна възраст да се сетиш че трябва да спортуваш. Ами че ти ще се контузиш много бързо. Затова полекичка. Оставете спорта за младите.

7

Анонимен

преди 3 години

До Луди ли сте?"Кой човек на възраст ще тръгне да се напряга са такива упражнения?"Определи възраст? 60+ ... Да, разбирам. Под това? Съжалявам, но не е добре. Огледай се. Ние сме най-мазнаат нация в Европа. Може би ни водят американците, ама тая летва е толкова ниска, че е заорвена в земята.

6

Анонимен

преди 3 години

До ПраветеМоже бе, *** като държиш по 3 минути, не става само с тебе. Трябва и с комшията, и с колегата, и с брат ти, па може и братовчедите да овършеят.

5

Правете

преди 3 години

Секс, а не планк.

4

Проф. МЪрморски

преди 3 години

За здраве правете планкинг и плейтвайте селъри** правете лицеви опори и яжте зеленчуци.

3

Луди ли сте?

преди 3 години

Тия работи принципно са за спортистите. Кой човек на възраст ще тръгне да се напряга са такива упражнения? Да си сецне кръста, да си разтегли мускул или сухожилие, да го заболят ставите... Не. не не. не е за нас.Нормалните хора като си спортуваме основно на маса и в спалнята. Да си хапнем някоя вкусна манджичка, да си пийнем ракийка, биричка, да таковаме.... От време навреме на разходка сред природата. Ама това да се потиш в някаква прашна фитнес зала и то това даже не е спорт.

2

липсва някой

преди 3 години

А оня мускул в гащите ли да ми седи?

1

Анонимен

преди 3 години

Обаче снимката на тоя, дето се е качил върху мацката, е доста нескопосан монтаж.