21

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 8Между вашите. Ама вие толкова сте отровени от отровното трио, че даже не го и усещате.

20

антирадевист

преди 3 години

До до 12Гладна кокошка просо сънува - народна приказка

19

стадо УФСЕ с GSM-и

преди 3 години

Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези заблудени наивници, връзващи се на елементарни манипулации и внушения, докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай кефейки се на кретенизма , овчедушието и тяхната безкрайна прocтoтия. Бабикян и пoдлoгите около него поне ще напълнят гушкитe с дубайски мангизи, ама останалите бaлмурници повeли се по акъла им , ще спечелят само освиркването, присмеха и псувнитe на нормалните българи

18

Анонимен

преди 3 години

Абе на Биби смешника ли викате фигуранта? Не той е модерния Бай *** Циткаджията, но и фигуранта на Доганя! Мечка на синджир е Биби тиквата, която я развеждат по помашките села напоследък!

17

До 17

преди 3 години

Борисов е на власт 10 години, липсата на стратегия май е при вас дето искате да го сваляте ама сте си бездарници.

16

Наблюдател

преди 3 години

Това е специалността на Борисов - минаване между капките, снишаване, лъгане. Затова пък липсва стратегия и политики за развитие.

15

Грипен Шербетов

преди 3 години

До 14: ---> Искаш да кажеш - нашият справедлив СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ съд начело с другаря Лозан Панов отмениха запора на другаря Божков !

14

до 12

преди 3 години

Като паднете от власт, ще ти навра патката в чекмеджето на Боко и рязко ще го затворя!

13

Анонимен

преди 3 години

Пореден провал на Тиквата и Каскета - днес съдът отмени незаконосъобразен запор на 300 милиона лева на фирми на Черепа. Народът, ако е ***, да продължава да търпи тези некадърници, които един законосъобразен юридически акт не могат да издадат.

12

Целта е

преди 3 години

До изборите да се усвоят комисионите от още трийсетина милиарда.

11

смях !!!

преди 3 години

Тримата наистина отровни комунистически лумпeнa и ФИГУРАНТА, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? Или пак по примера на Царя ще си внесем юпита от рода на Никито Василев , които да досъсипят и доопоскат държавата ни ??? ... Нещастни неудачници и жалки *** на Божков и Цв.Василев сте протестъри недо...и !!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Политически шамани - нито дума за "мутри вън" и главните действащи лица на "въстатнията", Бабикянските яйчари, Фигуранта и неговия проток Черепа !

9

Анонимен

преди 3 години

Никоя от опозиционните партии няма някакви фрапиращи идеи за нещо смислено със викове и крясъци Оставка не става. Баце е пратен отгоре за да ни спаси от демокраставата опозиция и да не се нахендрим пак със 200 на крадливите демокрасти и червените приватизатори.

8

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 1А бе не знам между чии яйца , ама щом минава между тях , значи ще се надене директно на ... папура !

7

пепе

преди 3 години

В Блгария вече имаме по 900 нови ковид болни на ден. А в същото време тия олиго*рени продължават да си правят ковид партита на жълтите павета. Тия де*или само продължават да показват защо не трябва да им се обръща никакво внимание!

6

Анонимен

преди 3 години

А Фигуранта минава между Коронавируса...за сега !

5

Анонимен

преди 3 години

Това да си политолог си е доста безполезно занимание. Бла бла бла бла бла на никой не му дреме

4

ОТРОВНО ТРИО и БСП

преди 3 години

Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство да извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето , дрогата и COVID-19 са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе тия са същите заблудени от 2013та, тогава пакнискаха оставка, Бойко даде оставка и дойдоха БСП и ДПС на власт. Та сега драги умни протестиращи какво е различното в ситуацията, или си искате БСП и ДПС?

2

Анонимен

преди 3 години

Айде бе, толкова умни хора има на протестите и в опозицията. Правете партия и печелете изборите. Фигуранта как ги спечели.