195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 193На лъжи нама как да се отговаря.Първо задай въпрос, който не съдържа лъжи.

194

Анонимен

преди 3 години

До До 177 Ха-ха-ховеца"Преди 1989 далавераджиите не вирееха, а сега те управляват в България."Ахахахахахахахахахахахаххаааааа.ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ БЕШЕ БАЙ ТОШО?

193

Анонимен

преди 3 години

А сега като имате домати през зимата защо България е първа по смърност в света и пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна вместо да ядат домати пред камината?

192

Глупости ХА,ХА, ХААА

преди 3 години

ПРИ СОЦ-а, ДОМАТИТЕ И ХУБАВОТО СИРЕНЕ , ГО ИЗНАСЯХА НА ЗАПАД , ЗА ДОЛАРИ И МАРКИ /за валута по второ направление/..ХА,ХА,ХААА..НАРОДА , ЯДЕШЕ ,САЛАМ "кучешка радост", СИРЕНЕ ОТ НЕКОЯ СКАПАНА МАНДРА НА ТКЗС , И ДОМАТИ САМО ЛЯТОТО....!ХУБАВИТЕ ПЛОДОВЕ , ЗАМИНАВАХА ЗА ГДР И СССР , ЗА ДРЕБНИ ПАРИ ,А НАРОДА ЧАКАШЕ ПО ОПАШКИТЕ ЗА СМАЧКАНО ГРОЗДЕ , И ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ ..АКО ОСТАНЕ ЗА ТЯХ!КОМУНИСТИТЕ ЯДЯХА ПЛОДОВЕ ОТ "ПОКАЗНИТЕ МАГАЗИНИ НА ***-ПЛОД"А , КАЙМАТА СЕ ДАВАШЕ С БЕЛЕЖКА ОТ ПАРТ.СЕКРЕТАР

191

Анонимен

преди 3 години

Българинът е мърляч. Погледнете снимката. Какво му пречи на бедния да почисти и подреди ?Отврат. Гнусотия.

190

Анонимен

преди 3 години

До До176/183Аре бе, нали си отворен, колко са щом твърдиш, че били малко?

189

До 177 Ха-ха-ховеца

преди 3 години

И да викаш, лъжата ти няма да стане истина. През 70-те години бях студент. Имаше си кандидатстудентски изпити, оценки, балове, класирания, а твоите измислици ги нямаше. Който не беше за университет, си пасеше овцете на село. Сега куцо и сакато си плаща и взима диплома. Преди 1989 далавераджиите не вирееха, а сега те управляват в България. Затова те толкова много лъжат за преди 1989 година.

188

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията и капитализма са най-добрата система но българите са прости и некреативни и затова живеят зле.

187

Анонимен

преди 3 години

До До 148/181Хахахахаха. Тогава през зимата домати НЯМАШЕ. В плод зелнчука имаше кореноплодни и продаваха туршии и ... кисело зеле от бидон.А месото, колкото го имаше (щото често и нямаше), мизерия но задължително С КОКАЛ. А условията на съхраненние .. майко мила. Още помня *** найлонови лентички, които да служат за "завеса" да не влизат мухите. Познай колко не влизаха. Алелелелелелееееее. Някакви голобради искт да ни връщат там: ще трябва през труповете ни, другарЕ!

186

Анонимен

преди 3 години

Българите никога не са живяли толкова добре както през 45те години нака наречен социализъм когато бяхме с Русия.

185

Анонимен

преди 3 години

Дойде демокрацията и креативните и умните дръпнаха напред. Другите ревнаха, че не могат да висят гърба на първите.Това е истината.Мечтаете си да кажете, че борбата е класова, но борбата е между *** и нормални. Няма да се промъкнете пак.

184

Анонимен

преди 3 години

Винаги сме били бедни!

183

До176

преди 3 години

Точно това имах впредвид,Българските заводи са абсолютен кът,какво не разбра?

182

Анонимен

преди 3 години

До До 148/175"Или си много млад и не знаеш как беше,или си манипулатор.Сега сирене няма. Сега има имитация на сирене.Сега домати няма, сега има имитация на домати. Тогава даже парниковите домати,, които продаваха през"Млад, млад, на 60 :))) Май ти се опитва да манипулираш, защото това какво има сега не опровергава това какво имаше тогава, а доколкото си спомням, от изследваните над 60 българси самалмурени сирена откриха нередности в 12 и то от неизвестни фирми. А домати има, и то хубави

181

До 148

преди 3 години

Сега домати няма, сега има имитация на домати. Тогава даже парниковите домати, които продаваха през зимата, бяха домати, а не сегашните гумени изделия без вкус.За месото още повече се излагаш. Сега месото ти е пълно с какво ли не, като най-безобидното е вода, бъкано е с консерванти, за да не се разваля, защото не го купуват, а тогава месото се купуваше много и не се застояваше в магазина, Сега има посиняло и позеленяло месо.

180

Анонимен

преди 3 години

До до 40Ако мислиш че много юристи взимат 7 к, независимо от стажа, значи си тотален инфантил, нямаш никаква връзка с реалността и не познаваш дори един юрист. Освен меринджеи в големи компании и адвокати с повече клиенти, друг юрист такива пари не взима, ако е на заплата. Но ти едва ли познаваш барем и един юрист. Ти си всезнайкото от селската кръчма, а обкръжението ти се състои от хора, които бият жените си, лочат люта пърцуца, крадат бензин и имат шкембета, по-големи от самочувствието им.

179

Анонимен

преди 3 години

Как е бре сънародници,горди ли сме с поредният афиш-България последна дупка на кавала!

178

До 159

преди 3 години

Щот си наркуман

177

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПРИ СОЦА НИЩО НЯМАШЕ!АКО НЕ СЛУШАШ ПАРТИЯТА БКП/ДС...НИ ДОМ , НИ ЗАПЛАТА , НИ РАБОТА ...НИ ВСЯКАКВО БЪДЕЩЕ....РАБОТИШ , КАТО ЗИДАР ИЛИ ИЗКОПЧИЯ ...И С ДИПЛОМАТА СИ МОЖЕШ ДА СИ ИЗТРИЕШ ***!АКО , ОБАЧЕ СИ ОТ КОМУНИСТИЧСКО КОТИЛО....МОЖЕШЕ С БЛИЗАНЕ НА ДЕБЕЛИ ПАРТИЮЙНИ *** И ...ДИПЛОМАТ ДА СТАНЕШ!В УНИВЕРСИТЕТА СЕ ВЛИЗАШЕ С "ВУЙЧО ВЛАДИКА ОТ БКП" И ЯК РУШВЕТ ЗА ПРИЕМНИТЕ ИЗПИТИ!ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 170"166-Сега при демокрацията Българските заводи просто са като игла в купа сено!"Я кажи колко български завода има в България?