215

Ф.С.В.

преди 3 години

Варвароубийец неще се улови леко да знаш!

214

Анонимен

преди 3 години

До 214 .Ти турчино що се обаждаш там дето не ти е работа!

213

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДАЛАВЕРДЖИЯ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ПО "ТАТОВО ВРЕМЕ"-КРАЖБАТА ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ , БЕШЕ НАЦИОНАЛЕН СПОРТ!СЕГА ПАК СЕ КРАДЕ , АМА ОТ "ЧАСТНОТО" , АКО ТЕ ХВАНАТ ЧУПЯТ РЪЦЕ!ЗАТОВА НАПЛИВА В ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ И СЛУЖБИ Е ГОЛЯМ--- МАРКИРАШ САМО ЧЕ РАБОТИШ ....И ГЛЕДАШ , КВО ИМА ЗА КРАДЕНЕ...ХА,ХА,ХААААААААА...ПАРТИЯТА БСП - Е МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНА , КАТО ПОЧНАТ ДА СЕ ЗАКРИВАТ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ,ЩОТО НЯМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ!ПРИМЕРИ-БДЖ , ПОЩИ, КОНТРОЛНИ ОРГ

212

Анонимен

преди 3 години

ББ завчера каза друго!

211

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаЕвала, добре казано!

210

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202"А данни за смъртността на хората в България през 2021 година има ли?"ЯВно 1988 никога не се се случвала, затова не може да се даде информация за свободата в България от това време.Иска ви се, другаре, да се забрави, но няма да стане.

209

Истината

преди 3 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

208

Гуантанамо бей!

преди 3 години

Държавата да раздаде по пет бона на всеки безработен!Това е помощ!На всеки с ниски пенсии , и на всеки с ниски заплати (без цезарите)!Тогава че излезе и че гласувам!

207

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989 г. всеки сам отглеждаше зеленчуците и плодовете си. Затова ядяхме чиста и вкусна храна. Никой не се хранеше само от магазина.И тогава бяхме бедни. Четиричленно семейство с 2 деца на края на месеца пак броеше стотинките.А ако имаш студенти - още по-трудно.

206

Демократ

преди 3 години

До До 195Кое е лъжа?Българите сме най бедни,с най ниска продължителност на живота,пенсионерите са живи умрели,с най голямата депопулация на населението!----Виновни са 45 години социализъм и Русия.

205

Анонимен

преди 3 години

До До 195/199"Кое е лъжа"Лъжа е, че българите са първи по смъртност в света.Лъжа е и това, че "пенсионерите" ровят по кофите за хранаНа практика цялото ти изказване е лъжа, но това че го правиш показва безсилие, защото ако кажеш истината няма как да тролиш.Още с поста си показваш, че си безсилен.

204

До200

преди 3 години

Кокошчице, винаги откакто свят светва,едни са живели по добре за сметка на други!

203

Анонимен

преди 3 години

Поне свободно измират българите!

202

Анонимен

преди 3 години

А данни за свободата на хората от 1988 година на ООН има ли?А данни за смъртността на хората в България през 2021 година има ли?

201

До 187

преди 3 години

Млад ли си или манипулираш?В България преди 1989 година има около 20 хиляди дка оранжерии за домати, а сега са около 10 хиляди дка. Преди 1989 година средният добив от дка е бил 2 пъти по-голям от сега. Преди 1989 година сме произвеждали 700 хил. тона домати на година, сега 70 хил. тона. Да продължавам ли? Някъде в началото на 70-те години ядяхме оранжерийни домати през зимата. Това беше в София, а в твоето село може и да е нямало.

200

До 186

преди 3 години

В преден пост изрично написах, че не съм ти дала пълномощно да изразяваш мнение от мое име. Ти си живял добре, ама за сметка на други.

199

До 195

преди 3 години

Кое е лъжа? Българите сме най бедни,с най ниска продължителност на живота,пенсионерите са живи умрели,с най голямата депопулация на населението!

198

Юсуф помака

преди 3 години

Дядо ми, лека му пръст викаше гoл cъм дошъл гoл ще си ходя.

197

Българин

преди 3 години

Този , който е броил бедните в България явно е обикалял само *** махали !

196

НЕ ТРИЙ БЕ ЗАДНИК

преди 3 години

НАПИСАНО Е ...."***-ПЛОД".....МОНОПОЛНА ДЪРЖАВНА ФИРМА ПРИ СОЦ-а ЗА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ!