255

страничен

преди 3 години

До Анонимен 250 Кое от написаното от човека не е вярно ?Първи ли сме по смъртност в света - първи сме много голяма част от хората не могат да си позволят зимно време - отопление , нормално хранене и закупване на лекарства

254

Анонимен

преди 3 години

До ФАЛИТ БгДобре, че не си разбрал нищо .... иначе сега трябваше да се напуваш да се вглежадаш защо ти е скапан живота (явно).

253

ФАЛИТ Бг

преди 3 години

ПЪРВО ЛИКВИДИРАХА ЗАВОДИ И ФАБРИКИ СЕТНЕ.. СЕЛОТО, ПОСЛЕ АРМИЯТА, ИЗГОНИХА 3 МИЛИОНА В ЧУЖБИНА, СЕГА ДОВЪРШВАТ ГОРАТА И ЖИВОТНИТЕ.

252

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Чети внимателно отдавна казаното:"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."Ей затова НЯМА оправяне без Военен режим Пиночет !

251

Анонимен

преди 3 години

Все си мислех, че страните с най - висок жизнен стандарт като Швеция, Швейцария, Норвегия и Дания са с най-нисък риск от бедност, а сега видите ли Чехия и Словакия са първенците. Мислех да се преместя да живея в Швейцария, но на път съм да размисля,щом в Чехия е по - добре.

250

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 249Толкова сте затъпели, че вече не се и опитвате да се криете, че предлагате само опорки :)))Яко копи пейст.:)))))

249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 247Защо ли не можеш да измислиш нищо освен лъжливи опорки?А дали не е защото си безсилен? Гадно ли е да трябва да лъжеш, за да тролиш?:))))

248

Анонимен

преди 3 години

При соца всеки се отоплява, може да изплати нов апартамент и нова кола, два пъти на почивка, истинска храна. Американско робство, магазини пълни, 250 лева пенсия, равна на 25лв покупки от соцът. Палмова мас и подсладители. СТУДУВАНЕ. 12% ходят на почивка, 2% имат над 5000 лева в банка, 8% средно 150 лева в банка - и до 1000 лв. Масова пpоституция, и нито един патриотичен филм, порно в главите на децата, нула бъдеще.

247

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 245"Преди 1989та година при социализма наред с държавната планова икономика имаше и частен сектор който се регулираше от държавата както е днес в Китай"Продължаваш да говориш неверни неща: какво е правил "частния сектор" в България?

246

Анонимен

преди 3 години

Защо ли при такова найс финк като капитализма България е първа по смъртност в света и бедна като бедстваща държава от третия свят?

245

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 240Тайна полиция навсякъде, безкомпромисен терор срещу всяка опозиция и консолидиране на обществото срещу "общия враг" виновен за всичката мизерия в която са. И разбира се, трудно излизане от страната.

244

Анонимен

преди 3 години

В България никога не е имало комунизъм. Преди 1989та година при социализма наред с държавната планова икономика имаше и частен сектор който се регулираше от държавата както е днес в Китай, Китайците не са открили нищо ново за да станат световна сила.

243

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Айде *** не учи Китай на управление, след като тук отмениха смъртното наказание.В Китай такива като нашите крадливи комунисти,без колебание директно ги очистват !

242

Анонимен

преди 3 години

При соца те назначаваха на работа, назначение, работника значеше, имаше значение. Днес капиталиста наема стока от пазара на труда както се наема животно или машина.

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 238Явно не знаеш нищо за предишната система от собствена опит: възраст - под 40. 100%

240

Анонимен

преди 3 години

До 233Винаги съм се чудел как е възможно толкова огромна страна да запази целостта си и да е под състояние на диктатура в същото време, при наистина такава разноетнитческа и грамадна страна като Русия!

239

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 236В България никога не е имало 'частен бизнес" през комунизма, тъй че явно не знаеш какво говориш. Китайската държава не е собственик на китайските фирми, освен ако няма дял в тях, но това е съвсем различен вид участие.Не се изказвай като не си наясно.

238

Анонимен

преди 3 години

При всичките си недостатъци, предишната система беше в пъти по-добра от днешната мизерия.

237

Анонимен

преди 3 години

При всичките си недостатъци, предишната система беше *** по-добра от днешната мизерия.

236

Анонимен

преди 3 години

Китай е социализъм както в България преди 1989та година. Има само един собственик на средствата за производство - държавата, държавта е капиталиста и регулиран частен бизнес.