267

Анонимен

преди 3 години

Зелената сделка това е тежък проблем за Българиязеланите и БСП пак си вкараха автогол

266

Анонимен

преди 3 години

Толкова е генерал, колкото му е и козируването.С помощта на мафията, без никакъв ценз и качества го направиха генерал, затова и не знае как да козирува. Един редник първото нещо, което го учат е как да марширува и как да козирува.

265

Анонимен

преди 3 години

Сега го чакам "умника" да обяви карантината 5 дни, после един ден.Освен че е специалист по всичко, трябва и акъл да има за да се разпорежда така.Явно по 1000 заболели на ден не му говори нищо.

264

Без аутопсии

преди 3 години

Бойко Методиев Борисов носи отговорност за много престъпни решения, прокарани зад паравана на корона-кризата. Например, разпореждането да не се прави аутопсия на починали, за които има съмнения, че са били заразени с Ковид 19. Кой е издал тази заповед, на коя дата и под какъв номер? Ако няма такава заповед, който ще отговаря за тази антимедицинска практика? Колко криминални престъпления, откази за лечение и лекарски грешки с фатални последици са прикрити поради липсата на аутопсия?

263

Анонимен

преди 3 години

Всека зима боледувам от грип, при младите не толкова опасноБойко Борисов не ми е виновенВ Полша няма толкова много комунисти и за това са много по напред

262

шмatka

преди 3 години

''Генерале'', кога се козирува на гола глава в армията!

261

do 269

преди 3 години

До Анонимен....kolega,otlichen komentar !

260

niama li koi da go

преди 3 години

...varje toia bee ?!?!!

259

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя Бойко Борисов СРЕД НАРОДА,НО БЕЗ ОХРРАНА!!!Да обясни защо се СЕ СТРАХУВА от протестиращите!!!

258

Анонимен

преди 3 години

В Брюксел успешно се прави на луд. А всъщност си е такъв.

257

Анонимен

преди 3 години

В Брюксел всевишния козирува на всеки срещнат .В България не съм го виждал да отдава чест.ЛУД е.

256

Анонимен

преди 3 години

ББ ще ни доведе до тотална криза! Докато не измрат половина над 60 год. НЯМА да се успокоят. Това ще бъде добра новина за управляващите (сегашните и следващите), защото няма пари за пенсии и много пари отиват за болниците...

255

Анонимен

преди 3 години

Това вече го каза и Мангъров:Ако кихнеш, ако се закашляш случайно, маските могат (евентуално) и да спрат аерозолите.Иначе не. В общия случай.Но ако си здрав, не кихаш и не кашляш?

254

Handel

преди 3 години

Нещо съвсем се обърках... бoko пожарникар ли е или епидемиолог? Защото ако е пожарникар как може да решава медицински въпроси? А ако е епидемиолог защо досега ни тормозаеха със по-строги карантини?

253

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе!!!

252

Анонимен

преди 3 години

До Ванката ми да плащат бе те са провокатори защо да ги мислим, нямат признаци, няма да ходят в чужбина, но отиват да се изследват.Защото ако са положителни няма да ходят на работа , но ще са в платена отпуска предполагам или в болнични.и. И в двата случая плаща обществото или работодателя, това са хитреци, хич не ги мисли, мисли себе си.

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "В момента имаме" Сухите съчки да си стоят у дома и по малко да брицат до получаване на ваксина.Същото се отнася и за хронично болните и затлъстелите да ходят с маски те а не здравите и нормалните. Спазвайте дистанция тя не струва пари поне.

250

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да мога да разбера защо хората отиват да се изследват ако нямат признаци и не са болни. За мен това са чиста проба провокатори или използвачи които не искат да ходят на работа но искат да си получават заплатата. Каква е тая изолация предполагам че не са болнични а платена отпуска.

249

Анонимен

преди 3 години

В момента имаме 10 000 активни заразени, т.е. установени, карантинирани или в болници. Тъй като 80% карат безсимптомно значи имаме към 100 000 заразени, които всеки ден, час, минута и секунда разнасят заразата. Тя удря по сухите съчки, както казва доц. Мангъров.След половин година заразата сама ще си иде, тъй като ще е минал през основната маса от хора.

248

Анонимен

преди 3 години

Оправяйте си бакиите, идва краят!