45

Кйорсуфра

преди 3 години

Водещата ние е сас защото качество каквата и сиренето.

44

www

преди 3 години

В София има македонска верига хранителни магазини КАМ маркет! Добре, че наскоро пуснаха истински сирена и кашкавали от Македония, изобщо който иска истинско сирене и кашкавал - трябва да ги купи или от малка мандра в България, или да са македонски или сръбски - тям все още храната е качествена!

43

Анонимен

преди 3 години

bg medii sa korumpirana offshorna mafia.

42

SHEFA

преди 3 години

ЩОТО В ПЛОВДИВ ПРОИЗВЕЖДАТ СИРЕНЕ -ФЕТА-ПО ДОКУМЕНТИ СЕ ВОДИ ГРЪЦКО-ДА АМА НАНААААЙ-ПРЕДИ МЕСЕЦ ГО СНИМАХ КАК ГО ТОВАРЯТ А НА ЕТИКЕТА ПИШЕ АТИНА И АДРЕС.-А ЗА БЪЛГАРИТЕ ПАЛМОВО МАСЛО ОТ 8.60 ЛВ.-НО ТЕ НЕ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-ДЪРЖАВАТА ИМ РАЗРЕШАВА ДА СИ ГО ПРОИЗВЕЖДАТ ТУК И ТОВАРИТЕЛНИЦАТА Е ЗАКОННА-ЗА НАС ***.А.

41

Анонимен

преди 3 години

То да беше само водата. От 30 години не съм ял истинско сирене. Младите изобщо не знаят какво е сирене и кашкавал.

40

Анонимен

преди 3 години

Защото няма потчти никакъв контрол на храните които ядем. Затова и мрем от всякакви болести.

39

Копчо

преди 3 години

Щото овчарите са малко, а маймуните много.

38

Така е ..

преди 3 години

Има и високо качествени вносни сирена.За всекиго според възможностите.

37

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 25 Недей така. Зоров произвежда екологични чисти млечни продукти високо на Балкана , от мляко от района на АЕЦ Козлодуй.

36

Gushter

преди 3 години

Купувам квото си искам. Мои са си парите ми

35

Анонимен

преди 3 години

Защото няма държава. Ако имаше, сиренето щеше да е сирене и хората щяха да имат пари да го купуват, а други хора да го произвеждат истинско

34

Демокрация е

преди 3 години

Като не ви харесва българското сирене - яжте вносно на двойна цена.

33

Анонимен

преди 3 години

Защото органите позволяват на производителите да слагат какви ли не добавки.И се получава продикт който само името му е сирене.Така е и със много други родукти в България,да не кажа почти всички.И после се чудят защо децата от малки боледуват.

32

Защото избира ББ

преди 3 години

Десет години

31

пак съм тук...

преди 3 години

А, мъ вий не знайте ли, че Бг е "Лаборатория" , а населението ни е опитен Матрял на Световната Хранителнъ Промишленост, ве!Щом ний ядем таз "храна" и още "мърдаме", значи скоро и останалото население на Планетата ни шъ си хапва с квото нъ хранят!

30

...

преди 3 години

Е как бре! Вие знаете ли, че от 2009г до сега България по земеделски програми и други свържази пак със земеделие е получила от евро съюза над 27 млрд евро! Като това не включва едни фондове за развитие където има още едни 7 млрд евро! Епа де са тия пари бре!? Сигурно земеделците ахмед доган делян пеевски и бойко борисов са ги усвоили и сега ядем 99кг гуйна и 1 кг кайма!

29

Анонимен

преди 3 години

банани валяло но сирене кашкавал и колбаси всичко е измислено това са предимствана на демокрациятаще ядете каквоно ви дадът - демократично и не на сила

28

Анонимен

преди 3 години

в изостанала русия направо взимат сирената от магазина пускат ги за изследванеи после обявяват коя марка каво сирене продаваи за всички продукти го правят всяка седмица и ги показват по телевизиятаи така като искаш купи си евтино или скъпо сам си избираш - ама знаеш за какво си даваш парите- ама у нас неможе защото командват мутрите

27

Защото

преди 3 години

е гола вода.

26

Анонимен

преди 3 години

Защото нямат пари за автомат Калашников.