5

анонимен

преди 3 години

До ФеминистътВируси, бактерии е имало има и ще има! Служилите в казарма, докато имаше такава ни ваксинираха и за холера! Някога преди 1970 година като деца ни вкарваха в класните стаи и ни облъчваха с ултравиолетова светлина! И тогава е имало грипове, шарки....! Нямаше такава медийна истерия! И тоя вирус ще премине както и предишните!

4

Феминистът

преди 3 години

Не се знаело колко време вирусът щял да циркулира. Така е, но не се знае и от колко време в миналото, преди началото на тестовете, вирусът вече е циркулирал. Зоорезервоар още не е открит, прякото предаване от прилеп към човек не се смята за достоверно от филогенетиците. Остава само вирусът за си е бил и мутирал в нас от години. Прикривал се е зад обикновени настинки и грипа.

3

да,да ама не

преди 3 години

Като добавим и есенния грип дето го нямало с температура, болки в мускули и стави и страховита дрискавица / единственото хубаво му е, че минава за 3 до 5 дни / и става като произведение на начинаещ художник-импресионист - пълно мазало!

2

anonimen2

преди 3 години

I MNOGO FALSHIVI TESTOVE IMA - NAROCHNO ZA DA OGRANICGAT I IZLAJAT HORATA - NIAMA GARANCIA V TEZI TESTOVE

1

да,да ама не

преди 3 години

Сега ще я натролят и тази, така както натролиха Мангъров! Тази специалистка изцяло и отвсякъде казва същото като Мангъров! Той, човекът по своя макар и по-особен начин казва едно и също от март месец насам! Това е удар по ковид тролещите като : ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена и разни други ...ени !