11

Анонимен

преди 3 години

"Българският министър-председател Бойко Борисов изрази загриженост за минния сектор в своята страна..."---Петя, България не е ли и твоя страна? Ако - да, пише се "... в НАШАТА страна..." или текста е взет от другаде и преведен с гугъл.Вземете се в ръце, бре, и почнете да четете това което публикувате!

10

Анонимен

преди 3 години

колко милиона за парникови газове и кой ги прибира може ли да се сетите

9

Анонимен

преди 3 години

абе ние спряхме 4 блока от аец сега се гърчат как да запазят кюмура на ковачки и американските тецовеглупав народ с глупави политици хванали се за келепиреца по колко милиона хвърляме през прозореца за парнилови газове ......само питам

8

Анонимен

преди 3 години

До 7.как ще за трият нещо което го няма. Наща я затриха преди 30 години.

7

Анонимен

преди 3 години

Борба срещу вятърни мелници. ПРОСТОТИЯТА НЯМА КРАЙ ВРЕМЕ Е ДА ПАДА ГОЛЕМИЯ КАМЪК И ДА ЗАТРИЕ ВСИЧКО МЪРДАЩО САМО ТАКА ЩЕ СЕ СПАСИ ПЛАНЕТА. ХА ХА ХА ХА ХА ХА.

6

Ясно Видец

преди 3 години

Тия ще затрият индустрията на Европа в полза на Китай и ще превърнат ЕС в икономическо джудже на световната сцена. Болшевиките бастисаха Европа най-накрая.

5

Богомил

преди 3 години

До Христо Христов Водната пара също е триатомен, парников газ, а съдържанието й в атмосферата е 30 пъти по-голямо отколкото на СО2.Но от водата още не са измислили как да се правят пари, както е случая със СО2-то. Раздува лъжата за СО2, правят се трилиони долари. Както и с озона.Някои направиха пари, а всъщност озоновата дупка е над Арктика, където въобще няма хладилници и никога не е имало Сега фреоните поскъпнаха 5-10 пъти, техниката също се смени.А ние безкритично и "екологичн0" плащаме?

4

Анонимен

преди 3 години

Парниковите газове ли са най важни ,ненормалници такива!

3

Анонимен

преди 3 години

Както винаги вместо да защити интересите ни тиквата е козирувал изразявайки мнение колкото да се каже, че не е без хич.

2

Христо Христов

преди 3 години

Борбата за субсидиите. Инак, со2 то не би било проблем, ако не се секат дървета в името на развитието на икономиките. Къде отиде предишният план на ес за сеене на незнамсиколко милиарда дървена?Има други вредни газове и частици, които са по-опасни от со2-то, но не им отърва да ги намалят и тях "до 0".

1

Ямбол е трагедия

преди 3 години

Ямбол е ужас!