15

Анонимен

преди 3 години

Елементарно. Получаваш 1000 лв. заплата, хляба е 1,50 лв.събуждаш се на 500 евра заплата, а хляба е 1 евро. нещо такова ще стане. ако не и 1,50 евра.

14

Шопо

преди 3 години

Най-доброто качеството на парите е тяхното количество !!! Запомнете го !!!

13

Един тулуп

преди 3 години

Не знам защо г-да г.ерберчетата се опитват да ни излъжат.Вече не са 80-те години и да ни обясняват как пиеш една кола и се напиващ!?Имам приятели които живеят от години в Германия, Гърция и Латвия.И трите държави са преживяли сътресения при приемането на еврото. На Германия им трябваше8месеца да се съвземат, на Гърция две години,Латвия още ближе рани.Не знам как е в другите държави от ЕС,но за държава като нас без икономика ми се струва,че ще ядем дървото!

12

Христо Христов

преди 3 години

Ако светът се интересуваше от ес, отдавна щеше да е лъснала истината, че е фалирал. Добре, че никой не бръсне ес за cлива.От десетина години ецб печата (незаконно според немския конституционен съд) десетки милиарди месечно, за да ги раздава на приятели и корумпирани режими.

11

Христо Христов

преди 3 години

Я да видим: Лишаването от финансова независимост и предаването на цялата власт в ръцете на немските банкери.Ся чакам някой евроатлантически безродник, надминал баща си - московския безродник, да обясни как лишаването от независимост е ценност и патриотизъм.

10

Frank

преди 3 години

Измисленото евро било по-надеждно от долара и швейцарския франк?! Българинът явно е доста заблуден. Той гледа, че сега е най-скъпо еврото и така предценява кое е надеждно. Истината е, че и долара, и особено швейцарския франк, ги е имало много реди еврото и ще ги има много след!

9

Анонимен

преди 3 години

Днешната България е нов Трети свят - с най-ниски доходи, най-големи социални неравенства и демографска катастрофа, пише полската медия Przegląd ("Ревю").Премиерът спи с пистолет до леглото си и държи хиляди евро в брой и златни кюлчета в нощното си шкафче. Ежедневни протести продължават почти три месеца по улиците. Ето пощенска картичка от миналото лято в България.Моделът за възстановяване на пазарната система, въведен в България след 1989 г., доведе до безпрецедентен цивилизационен колапс в страната и обществото, продължил над 1,3 хиляди години история на българската държавност.

8

Анонимен

преди 3 години

Ей ***, китайците не ги мислете. Те се замогнаха и един китаец вече взима по-голяма заплата от един руснак. Следващата фабрика на Европа ще е Русия, там ще преместим капиталите да ни робуват и да ни произвеждат перални и сушуари, а ние ще продължим да се занимаваме с умствен труд.

7

Анонимен

преди 3 години

Пичове,китайците ще произвеждат всичко което се прави в Европа но тройно и петорно по-евтино.Как планирате да го конкурирате това?Тепърва идва големия Ой.

6

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, страхове. Хората си знаят, два лева е едно евро и така ще преминем в Еврозоната. *** обаче газ пикат, наакват се от яд.

5

Чебурашка

преди 3 години

Страховете от приемането на еврото се подклаждат и раздухват отпетата колона на Москва, която иска България да се провали с членството си в общността.

4

Анонимен

преди 3 години

*** сме и от искъро по-дълбоко нема.

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Как кво бее, надника намалява на половина

2

Анонимен

преди 3 години

Консерватори сме и си искаме лева точка по въпроса.

1

Анонимен

преди 3 години

кво евро бе, еврозоната е почти фалирала... още няколко месеца и ще почнат да капят, като круши Испания, Португалия, Франция