27

Гост

преди 3 години

Много закъснял намек за признание на вина. Това не компенсира всичката наглост, арогантност, безпринципност и безскруполност на мутри, мутреси и свързаните с тях калинки на БКП другари. Ако ще да си го татуира на челото - полза няма. Марш вън заедна с калинките ви. Ще бъде перфектно, ако може заедно с вас да се маха и братовчедката Нинова с антуража и състава на Позитано. Чао .!.

26

Анонимен

преди 3 години

тая скоро май не е прескачала огради из дворовете в София?!? ОСТАВКА бе мутри! Кое не разбрахте! Съд и затвор за вас от тук нататък!

25

тцтцт

преди 3 години

Тази се справя, като слепец в парка !

24

какгиизбирабойкобеее

преди 3 години

То красив и грозен, може да се каже, че са субективни понятия, нали?Обаче тази е отблъскваща - и с визия и с поведение и с приказки.

23

Д.Кънев

преди 3 години

Понеже конете,говедата,овцете и още други домашни любимци като видят дофтор Дариткова бягат от ужас да не би да ги лекува случайно,тя се прехвърли да лекува хора,като стана поредният политик *** на комуниста мутра Бойко Борисов.

22

BG citizen

преди 3 години

Годзила до годзила мила моя майно льо.....

21

Анонимен

преди 3 години

След като се наслушах на Нинова и нагледах на видиотените протестъри тия са си направо бижу.

20

Щирлиц

преди 3 години

Къде ви отглеждат,другари антибългаристи,м?Партийните школи официално са закрити,нали?

19

Анонимен

преди 3 години

Цялата тази мафиотска държава е една голяма грешка. Трябва първо да се махнат мутрите от властта и след това трябва радикално да се промени модела на управление на държавата от парламентарна република на пряка демокрация. Това е единственото решение за такава мафиотска ***.

18

Факт !

преди 3 години

Огромното мнозиство от хората от Централните Родопи са добри и скромни хора но тази нагла Дариткова е от малкото изключения.

17

Анонимен

преди 3 години

Един от най противните политици.

16

Оставка !

преди 3 години

Калинка на амбразурата ! Не спират да лъжат, и да лъжат, и да лъжат. Нищо не става от тези мутри ! Вече е кристално ясно за всички освен за шайката. Мутри вън !

15

Анонимен

преди 3 години

Не сте безгрешни вече повече от 10 години. Стига толкова! Шанс да намерите коректив? Никакъв! Причина - нулев интелектуален капацитет! Качества - единствено усвояване в чекмеджета!

14

Леле

преди 3 години

Дариткова, коректива е по площадите, нахална жено, и те те търсят...

13

Анонимен

преди 3 години

Че и неадекватни...

12

баща ми е бозаджия

преди 3 години

Ей студенти,Кромуел е най-великият,сенатор да го знаете

11

Кромуел

преди 3 години

Кромуел е най великият,сенатор - не сме безгрешни, но сме истински,обичаме и тези дето ни нападат и так дальше

10

глория к азис

преди 3 години

ехеее то тази даритковата ще вземе още малко да запее нашия неостаряващ тотален хит....НЕ СМЕ БЕЗГРЕШНИ НО СМЕ ИСТИНСКИ ОБИЧАМЕ И ТЕЗИ ДЕТО НИ НАПАДАТ ЗАЩОТО ИМАМЕ ДОБРИ ДУШИ ДУШИ КОИТО МОГАТ ВСИЧКО ДА ПРОЩАВАТ!!!....тези булгарчетата били много истински бряяяя :)))))))

9

Анонимен

преди 3 години

Даниелчето ако не беше от ГЕРБ, щях да е харесвам, но отдавна са синоним на простащина :) Тя не ми изглежда такава, но омразата отдавна е насадена и без беззъбите БСП, въпреки че искам още снимки на Нинчето с бяла ризка.....хахахаха :)

8

Аьимов

преди 3 години

Бойко откъде ги намира тези наговите кадри, бре!? От някой селска дискотека?