36

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Англчаните борци за човешки права? Смехория, тези които изтрепват цели групи от хора в Австралия, прочиствайки райони от местно население, ходят на лов за хора в Н.Зенландия, основни фигури в търговията с хора, те ще ни обвиняват в расизъм. Тези които държаха цяла Индия в робско положение, тези които пияни вилнеят по нашите курорти, те ще ни учат на поведение?Я марш обратно на острова!

35

Анонимен

преди 3 години

Българина е расист и се влияе от цвета на кожата, произхода и т.н. Няма нужда да спорим, нужно е само да се видят русофилските тези по форумите и всичко е ясно. Англичаните го знаят, да не мислите, че са имали за цел да ги измислят тези неща. Българина е един *** с първосигнално мислене и това е факт.

34

Анонимен

преди 3 години

думата тен ли човек не може да произнесе???Ако кажат на бял човек че имам хубав тен това е комплимент а за смугъл се счита за обида ли???Айде стига вече простотии

33

Ахахах

преди 3 години

Ами расизъм е това! На *** шегите винаги сс тъпашки! Тов *** да си знае местото! Мутра!

32

Скептик

преди 3 години

Кубрат е по-добре сложен за бокс. Йехова има надути мускули но прилича повече на фитнес манияк. Неговият спорт би бил повече в леката атлетика ако беше се насочил натам и не беше трупал мускулна маса. Има структура на спринтьор. Което обуславя и тактиката на Кубрат.

31

Буратино

преди 3 години

Кобрата пак прави грешката от мача си с Кличко - насъсква противника с непремерени изказвания... Недей така Кобра, надхитри го, не го ядосвай, така ще даде най-доброто от себе си... ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЗА ТЕБЕ, НАДХИТРИ ПРОТИВНИКА, САМО ТОВА Е ПЪТЯ КЪМ ПОБЕДАТА!

30

Винету

преди 3 години

Абе, по-големи расисти от англичаните Немъ, мъ разликата между нас и тях е, че те съ "Толерантни " расисти!

29

anon

преди 3 години

Още като го слушах снощи по телевизията и си казах "какво, какво, каза? черен ли го нарече?". Много *** тоя Кубрат. Ако иска да играе в голямата лига трябва да играе по техните правила. Правилата на спонсорите, на корпорациите.

28

Анонимен

преди 3 години

с една дума джошуа е много печен

27

Пян_Гъ

преди 3 години

Сега по същество. Аз съм за Кубрат - бие се мъжки, упорит, патриот и т.н. Никой от нас не се е бил за световна титла по каквото и да е, нали така? Дори само за това огромно БРАВО! Извън тази нотка обаче - в интерес на реализма - дали промоутърите що организират мач в Лондон, за да го спечели българин? Вие как мислите???

26

Пян_Гъ

преди 3 години

До Анонимен 22Така де, само че не са бивши. Още имат колонии под много фина неолиберална глазура "Кой бе, ние ли, няма такова нещо. У-у-у на расизма..." Всичко е пуента Мариела - тези, дето най-много "пазят" правата на малцинствата, са най-големите (прикрити) расисти.

25

Анонимен

преди 3 години

Кубрате,ако намериш някой добър треньор,да ти покаже какво е тактика и използване и на ума в боя и спорта,имаш големи шансове,иначе ще се превърнеш боксова круша,дано поне ти дават добри пари за това!Не само физическата сила е важна в спорта,но и най-вече тактиката срещу всеки противник!

24

Анонимен

преди 3 години

Някой хора бъркат понятията расизъм с реалност.

23

Анонимен

преди 3 години

Тенът му наистина е по - добър.

22

Анонимен

преди 3 години

Кубрат е як,но няма тактика в боя,в спорта се иска и ум,не само физическа здравина,личи си,че вече я няма старата българска школа,произвеждаща златни медалисти на килограм!

21

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КОБРАТА СЕ Е ОСРАЛ ПАК , С НЕКАКВИ ПРИКАЗКИ....И СЕГА НЕЩО ХИТРЕЕЕ...ХА,ХА,ХААААААААА....ЕХ , КОБРА , КОБРА...У РЪЦЕТЕ СИ СИЛЕН ...АМА У ГЛАВАТА СИ МНОООООГО СЛАБ ,БЕ...!А , ПОНЕ СИ ТРАЙ , ЗА ДА ТЕ МИСЛЯТ ЗА УМЕН....ХА,ХА,ХААААААААА!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Бивши робовладелци и колонизатори ни обвиняват в расизъм.

19

Анонимен

преди 3 години

Не е излъгал Кобрата.

18

Bon

преди 3 години

Така е, не е лесно векове наред да си колонизирал и крал половината свят, а сега никой да не ти играе по свирката. И типичното им лицемерие не помага вече.

17

Анонимен

преди 3 години

Не му дойде акъла в главата на това момче. След целувката с американската репортерка трябваше да се поправи. Но какво да се прави, много удари е понесъл в главата и първо приказва, а пък после мисли.