47

минувач

преди 3 години

Жената поне разбираше от икономика и финанси.

46

Смях

преди 3 години

Доста са интересните моменти от финансовите среди, но специално за Христина Вучева, най-интересното беше как ядосваше Владимир Каролев и той си тръгваше от всички дискусии в телевизиите. Тя беше доста по-добра от него като финансист, а той се опитваше да я обижда на старост и възраст. Между впрочем, този, който е работил в канадски магазин през 90-те г., може да прави същото и в България.

45

Анонимен

преди 3 години

Проф. Вучева беше от най-добрите български финансисти. Имам предвид имена като Георги Петров, Пламен Орешарски, Стоян Александров и другите бивши и настоящи преподаватели от УНСС и министри на финансите. Единственото изключение от това правило е предпоследният, за сега, министър на парите от правителството на Герб Владислав Горанов. Той емитира облигационният заем за 16 милиарда лева.

44

факт

преди 3 години

Голям финансист, участвала в финансовата стабилизация на държавата след националната катастрофа след 1996 година.

43

Гого

преди 3 години

Бог да я прости!

42

---

преди 3 години

Бог да я прости! Честен и почтен човек беше!

41

заблуден си

преди 3 години

Правилния адресат на гнева ти е Китай. А и ти не си вечен. И ти ще изгниеш, 100% е сигурно. Затова не ругай 90г.

40

Анонимен

преди 3 години

Голям експерт, който дори в нейната напреднала възраст не се страхуваше да посочи глупoстите и кражбите на ГЕРБ.

39

gosho

преди 3 години

bravo ,ma da beshe vzela sus sebe si i drujkata si indjova i duhovniya i priyatel

38

Анонимен

преди 3 години

короната не прощава!Бог да я прости !

37

Анонимен

преди 3 години

До Лаик Верно си лаик при това неосведомен.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 Маскирани ходим не само заради възрастните хора но и за да пазим да не се разболеят и да умрат сто и петдесет двеста килограмовите *** дебелаци, ей за това.

35

Анонимен

преди 3 години

Невероятна жена с която може да се гордее всяка нация, бог да я прости и благослови.

34

До 32:

преди 3 години

За какъв фалит на България говориш?За построени няколко хиляди язовира, които сега некадърната хунта даже на може да поддържа?Няма да говоря за индустрията построена по това време.Сега ако се върнат всички емигранти, които напуснаха България ще настане тотален мор няма даже да има храна за всички.

33

Некой си

преди 3 години

То като льжеш добре е и да помниш кво сильгал

32

Доктор

преди 3 години

Женицата си е заминала от червен вирус.

31

Българин

преди 3 години

Била е преподавател в университет до 2009 г ( 15 г.) - ползата от нейното преподаване беше фалита на държавата през 2009 г. ! Добре че дойдоха ГЕРБ на власт, че оправиха недомислиците на тази женица ! Добре е да се казва само хубави неща за умрял , но пък когато е загробвал държавата , също трябва да се каже !

30

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Комунистите с купените дипломи като тази, които са станали каквото са по партийна линия никога няма да почиват в мир. Тази беше ортодоксална комунистка все едно слушаш ленин или маркс... Не се умори да плюе по свободния пазар и пазарната икономика, горките студенти, които са имали вземане-даване с тази безбожница...

29

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир!

28

До 27:

преди 3 години

В момента КОВИД не засяга фатално децата. Според изследвания, причините за това са някакъв ензим, който предпазва децата, но по-късно отслабва при по-старите.Никой обаче не може да гарантира, че КОВИД няма да мутира и да преборва този ензим при децата. Все още този вирус е слабо изследван.Иначе, Мир на душата на Госпожата!