162

Анонимен

преди 3 години

Не съм Лина, но ще ти отговоря за "самопреценката" - Глупакът НЕ МОЖЕ да разбере, че е ***! Това е, за съжаление и тази жена е лице на най-важната институция у нас. Срам и позор е това! И ако и ти не го разбираш, пак си помисли, ама по-внимателно и ще разбереш защо. За справка виж коментарите по-долу - толкова ясно са го казали хората...или се правите на неразбрали....

161

Анонимен

преди 3 години

Нинова изигра всички в своята партия, взе цялата власт, а на идеалистите в нея подхвърляше искания за оставки на кой ли не и изтъркани лозунги като приспивателни. Сега тя не ще иска, а ще раздава оставки но не в парламента, а в собствената си партия за да се превърне в политически олигарх, това е единственият и начин да получи отново субсидии от коминтерновите играчи желаещи да отслабят националните правителства и институции. Но идват редовни избори и няма сила, която да ги предотврати.

160

Анонимен

преди 3 години

До ЛинаОбясни ни ти защо мислиш, че е "проста"? И каква "самопреценка" трябва да има според теб?

159

Лина

преди 3 години

Никога не сме имали по-*** председател на Народното събрание.Тази жена е жалка!Няма никакво достойнство и като цяло е изгубила представата си за реална самопреценка.

158

Анонимен

преди 3 години

За пореден път стана ясно,че БСП и ДПС са едно цяло.И в бъдеще ще са пак коалиция .

157

Анонимен

преди 3 години

То пък като я бутнат ще си изчисти петното дето й лепна ******. Да стои там докато партията им стигне бариерата 4%. Пък и те всички са ***** и ****** в герп, мдааа

156

Гледна точка

преди 3 години

До 162. Големи глупости си написал. Ама от червен *** какво да се очаква. И колко и кои са тези дето 100 дни им казвали нещо си. Да си чувал за демокрация и малцинство и мнозинство?

155

Анонимен

преди 3 години

Те на честни избори ще го победят,на купени не могат.Цецо ти ли си ве?

154

1 Рубла<1 Стотинк

преди 3 години

Нагли, жадни за власт и провалящи се на избори политици не се посвениха да хвърлят кал по България в Европарламента за да постигнат целите си. Като не могат да победят Бойко на честни и свободни избори се надяваха Европарламента да им запище служебна победа. Отврат.

153

Анонимен

преди 3 години

До 159... А ти си по цял ден в нета да заработиш парите от отровните, ама май нещо не се получава, а????? Парите малко, па и трола прос-т:))))))))))) получава се арменски коктейл:)))))))))

152

Позитано 20

преди 3 години

До ЕХ ,МЪКАААА, МЪКА... 145 Да вземем властта , па след нас и потоп.

151

Анонимен

преди 3 години

Безсилието на червената Мафия ражда гаф след гаф !

150

Анонимен

преди 3 години

в краят на работния ден, герберугерските чиновници не обслужват хора, защото им е разпоредено да висят по сайтовете и да пишшат хвалебствия за Първата Кърджалийска Пуетка!

149

Тонката

преди 3 години

В Бесепето всички имат голямо достойнство:):):)Румен Гечев има най-голямо:):):)

148

Анонимен

преди 3 години

То и цялият народ иска да бутне Доган и Делян ама

147

Анонимен

преди 3 години

халал да им е тази П - К - П...как може да гледа децата и мъжа си в очите?всички *** дойдоха тук да им правят фризури служебно, да ги возят в черни коли, да друсат телеса в Евсксиноград, да ги лекуват безплатно в Правителствена болница........комунисти, деца на комунисти и мръсни демагози................

146

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше достойнство наистина би скочила отнякъде но тук няма достойнстео има хъс да остане на власт т.е да се продава за пари

145

Тонката

преди 3 години

Утре ли ше има всенародно въстание част 5?:):):)Накарах жена ми да зареди още от вчера две кутии яйца за некъв миш маш къде ше прави,защото ден преди тези въстания резко изчезват от магазините:):):)Въстаници яйцехвъргачи:):):)

144

сминдух енд чесън

преди 3 години

Вместо да тича до Родопите за канари ,една проста оставка тук в центъра на София щеше да свърши работа.

143

До Без грам достойнс

преди 3 години

"Начинът на изразяване е е само псувни, цинизми , ругатни." - Баце ли описваш? Щото се едно за него говориш.