150

Анонимен

преди 3 години

Много моля оператора да не ми повтаря коментарите защото не един и два пъти това стана не ми се вижда да е случайно.

149

Анонимен

преди 3 години

Те били уморени от мерките, обаче ние сме уморени от тях и ако преминат мярката и не спрат навреме не ми се мисли какво може да стане и в какво може да се превърне умората. Спрете се от всякакви мерки да се спазва за всеки случай дистанция и толкоз.

148

Анонимен

преди 3 години

Да така е явно чипа се поставя не от ваксината а от уреда с който ще се поставя тя.

147

Анонимен

преди 3 години

Сериозно, не било във ваксините, а във ваксинирането???И понеже няма ваксина срещу КОВИД19 (руските не стават, защото...са руски), да се ваксинираме с каквото намерим?Ами защо му се смяхте на Тръмп за белината? Ваксина срещу морбили става ли? Или срещу тетанос, че е по-разпространена?Ще сме ваксинирани срещу болести, ама вие с каква ваксина ще се ваксинирате срещу глупост и неадекватност?

146

ха

преди 3 години

Плановете на световните Сатанисти са ни ясни отдавна, не ви ли стана ясно уважаеми пропагандатори. Хубавото е, че и Европа взе да се събужда вече:))) тоя път българският лев не беше толкова дълбоко заспал за щастие.Ей тази бабка и другите купени бабички и дядовци калинки с многохилядни еуро заплати, да си боднат, ако щът и 10 ваксини, може и от БАЙЕР-МОНСАНТО, ако на тях имат повече доверие:)

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ха ха защо не четеш написаото и от другите хора, не си остров.

144

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ...Ваксинирането било решението ни облъчва тая ку'ха и кос'мата тиква. Добре, тогава като нямате ваксина, защо не купите руската?Готови сте да измре половината популация, само и само да си правите политика с живота на хората.И тук ми разтяга лафове за ваксиниране - наглост и безочие.

143

Анонимен

преди 3 години

Ваксините на западните производители ще се слагат със специални уреди/спринцовки и именно в уредчето/спринцовчицата е чипа а не в самата ваксина която може и да е безобидна. Това сигурно има предвид комсомолската секретарка наречена комисарка.

142

Анонимен

преди 3 години

До МенMen vaksinirai se i lovi gorata

141

Анонимен

преди 3 години

V Italiq vaksiniraxa xorata v starcheskite domove i izmrqxa do edin mislete s glavite si

140

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

Eто така се правим на важни и имитирме работа - откриваме от време на време топлата вода и взимаме *** заплатки от хиляди ойро !Абсолютни *** и хрантутници - там са , за да ни казват , че тревата е зелена и водата мокра , а когато наистина трябва да свършат нещо адекватно - никакви ги няма !Лошото е , че нашите лuжегъ3цu папкат оттам и затова ги слушкат , но пък патим ние !

139

Анонимен

преди 3 години

V BG pyk toq mesec prodadoxme 80 000 vaksini natiskai se narode.Pyk ne poznavam vaksniran chovek .A vie?

138

Анонимен

преди 3 години

jiveq v Belgiq toq mesec se skysaxa ot agitaciq lichnite lekari,aptekarite i zdravinte kasi po 100 pyti ni zvynqt nikoi ne schte vaksina Ei xora 500 miliona zaloji ES i schte se vkisnat slagaite si vaksini ne se chudete

137

Анонимен

преди 3 години

Triete a Astra zeneka slojili maimunski serum adski vreden za xorata

136

Анонимен

преди 3 години

Gledam tuk ima samo edin dobre platen vaksyr i ni zaliva s info i agitaciq za vaksinite che i obijda ai siktir

135

Анонимен

преди 3 години

Asrta Zeneka slojili vaksini na dobrovolci ,no te bili sys maimunski serum.Edin se pribral prez prozoreca.Drug se kachil na ulichnata lampa.Treti na pokriva i te spreli opitite v Angliq otischli v Braziliq pone na koito slojat vaksina lovi djunglata aaxaaxaax

134

Брех

преди 3 години

като на Война, си отива положението ... за такива *** идеи, няма друго решение

133

Мен

преди 3 години

До АнонименМне просто ще измрат доста хора и така ще приключи. Ама понеже бастуните не го виждат още в техните домове си мислят че ще минат по тънката лайсна. Като почнат един по един и те да боледуват и да *** ще им светне но ще е късно. *** така действа. А най ме кефят тия с никому ненужните бизнеси като кръчми и барове как обясняват как нямало заразен в ресторант.

132

Анонимен

преди 3 години

Добре ве балкански ***. Не искате ваксини, не искате да спазвате мерки. Е как мислите, че ще свръши всичко? От самосебе си ли?

131

световен конспиратор

преди 3 години

И след като ключа от бараката не е във ваксините,а във ваксинирането(!)искам да попитам с какво ще ни ваксинират!?С шкембе чорба или рачел!?