6

Мухахахха

преди 3 години

Как да е засегнато нещо.....което го няма ????Той,един от Драгалевци я засегна едно време....и какво от това ?????

5

Че

преди 3 години

Лъжи гнусни и манипулации няма работа пуснал съм супер много обяви никой не звъни и не само аз съм така други също се оплакват ... фалшиви обяви фалшиви числа фалшива държава . Ню Йорк е свършен какво остава за Бокостан

4

Анонимен

преди 3 години

Компирът ще си расте на полето и с карантина и без карантина. Колкото по-първобитна и изолирана е една икономика, толкова по-устойчива е на кризи и сътресения. Русия защо никога не се плаши от санкции - ми те и така и така там са си свикнали коланът да е затегнат. Като не купуват нищо, все тая дали рублата ще е 1 към 40 или 1 към 90 за 1 евро. И така и така пак ще ядат зарзават.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ние чакаме на гастербайтерите"Това е най-голямата лъжа на последните 30 години. Един човек работещ в България има много по-голям ефект за икономиката от един гастарбайтер отгледан и образован в България, който праща по 500 евро на месец от чужбина.

2

Анонимен

преди 3 години

Ние нямаме икономика. Ние чакаме на гастербайтерите .Като спре потока ще паднат оборотите на фирмите .Държавна ясла няма да е засегната.

1

Анонимен

преди 3 години

Прав е до някъде.Да, икономиката ни е "по-малко засегната от пандемията", защото е най-вече засегната от некадърното управление на държавата. Което не значи изобщо, че е слабо засегната в негативен аспект.