46

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 25е този пост показва допотопността на тези изчадия - комунистите. Те друго освен фашисти май не знаят

45

антирадевист

преди 3 години

До Анонимен 25те винаги са били предатели. явно им харесват някои части от телата на СЪВЕТЦИТЕ И ПОСТСЪВЕТЦИТЕ. Тук не се включват РУСКИНИТЕ, - на нашите комунисти не им стигат години от детството

44

антирадевист

преди 3 години

До да,да ама не 36Знвете ли откъде произлиза думата ТОВАРИЩ? От ТОВАР - стока и ИЩУ - търся, искам. Значи търся стоката. Но много по-точния превод би бил КРАДА стоката. Те друго не могат да правят

43

антирадевист

преди 3 години

До Последно питане 39За комунистите родина няма. И затова ни правят на лукови глави,

42

Анонимен

преди 3 години

ИМА ПРАЗНИК НА СВЕТИТЕ БРАТЯ КИРИЛ И МЕТОДИ И ТОВА Е 11 МАЙ 24 МАЙ Е ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА И КУЛТУРА ОСТАВЕТЕ ПИСМЕНОСТТА НА СТРАНА И НА МИРА

41

антирадевист

преди 3 години

Ей тази лъжа за славянството. Мира не им дава.Абе другари, я се разроете малко из писанията на вашия идеолог Крал Мас, извинете Карл Маркс, ама истинските му писания са видите колко са славяни руснаците. Гадни татари от Златната орда. И защо първата им държава е създадена от шведи. Вашите ментори са просто едни крадци.

40

Анонимен

преди 3 години

Е то ако питата БСП, ще кажат направо да се присъединим към Русия. :-(

39

Истината=свободен

преди 3 години

Как така ще я наричаме славянска азбука, когато половината славяни - хървати, словенци, чехи, словаци, поляци никога не са писали на тази азбука. Това е обидно към тях - все едно им казваме "вие пишете на грешната,неславянска азбука"! БСП пак напират да ***.Сакън да не се изрече истината, че руснаците пишат на българска азбука, която сме им дали наготово заедно с преведените църковни книги.По този начин сме формирали и руския език около българската терминология от библията.100%

38

Последно питане

преди 3 години

Ние Българите славяни ли сме или Лукови глави.

37

така е

преди 3 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИАбсолютно си прав,просто не е нужно да крещиш!

36

Ти да видиш..

преди 3 години

Няма такава чудо БСП да се съгласят на каквото и да е било.Освем вечно отрицание и несъгласие, друго не знаят.Ама поканиш ли ги да властват ,ще се съгласят веднага.

35

да,да ама не

преди 3 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИПрав си, но няма нужда от главни букви!Руския език е най-младия от словенските езици с много наши - български, полски, чешки/моравски/ думи! И естествено и думи от езика на ония българи с държава около град Казан /днешен Татарстан/! Думи с чисто руски произход просто няма!

34

анонимен

преди 3 години

Думата "славяни" е в употреба от около 200 години! В Западни източници един от първите е италианския монах Мавро Урбини! Австроунгарския чех и католик Йозеф Добровски е един от първите словени употребил думата "славяни"! Паисий пише история словеноболгарска! Паисий ли не е знаел?! Словени са били и старите пруси - изтребени и понемчени!

33

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 3 години

"СЛАВЯНСКИ ЕЗИК" --НЯМАААА....ХА,ХА,ХААААААААААААААА...ИМА "СТАРОЦЪРКОВЕН БЪЛГАРСКИ"--КОЙТО РУСКИТЕ АЗИАТЦИ , ПРИЕМАТ ОТ УКРАИНЦИТЕ /КИЕВСКА РУС/...КЪДЕТО СА ПРЕНЕСЕНИ ПОВЕЧЕТО НАШИ ЦЪРКОВНИ КНИГИ И ЦЪРКОВНА УТВАР!ОСВЕН ТОВА --ПОВЕЧЕТО Т.Н. "ЗАПАДНИ СЛАВЯНИ"--ИЗОБЩО НЕ ГОВОРЯТ И ПИШАТ НА ТОЗИ ЕЗИК!Т.Н. "СЛАВЯНСТВО"--Е МИТ И ПОЛИТИЧЕСКО ПОНЯТИЕ , ОБСЛУЖВАЩИ РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ!

32

Анонимен

преди 3 години

БСП-то как да пропуснат да оближат дадени части на братушките.

31

Анонимен

преди 3 години

Позор. Вие предавател всичко българско. Слуги на чужда държава. Вървете си в Русия. Маши на Путин.

30

Анонимен

преди 3 години

До Димитрис СтавросДо 19 век,в днешна северна и централна Гърция изобщо не са живяли гърци,основното население е било винаги българско,гърците се заселват там чак през 19 век,какви византийци,какви пет лева?

29

Анонимен

преди 3 години

Червените в първи клас са учили славянска азбука и славянски език?

28

Т.Танов

преди 3 години

Както винаги всички на терсене,а БСП - наопаки :))) Щом не произлиза нещо от техните среди БСП ВЕДНАГА Е ПРОТИВ - две мнения по въпроса няма,нали ?! Простотия - нищо друго ! Е, как да гласува човек за такава партийка ?! Никога !

27

Анонимен

преди 3 години

ПОЗОР ЗА ЧЕРВЕНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ- ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАРЪКИТЕ НА КРЕМЪЛ, ОТ ТАМ СЕ ВОДЯТ РЕДОВНИ ХИБРИДНИ АТАКИ КЪМ БЪЛГАРИЯ- Е НЯМА ДА СТАНЕ ЧЕРВЕНИ НЕГОДНИЦИ.