36

Анонимен

преди 3 години

До ako niakoi v"Ot Novichok se mre na 100% !!! Ne se lekuva !!!"Английския новичок е с 0% смъртност.

35

Анонимен

преди 3 години

Лечение от какво? След като не е бил отровен защо го лекуват? Само прахосват пари на вятъра.Сигурно има клинична пътека за фалшив новичок.

34

ako niakoi v

преди 3 години

Rusia ....iskashe da ubiva tazi Utrepka,nai-lesno shteshe da mu lepnat modernata bolest CoVid-19 ....i vsichko "pito-plateno " !!! Ot Novichok se mre na 100% !!! Ne se lekuva !!!Rusia niama nikakva izgoda ot tova zapada da lae protiv neia...a ,naprotiv zapada ima takava izgoda i zatova go pravi !!!

33

Грантоджия

преди 3 години

До30 "ЦРУ-ние сме от ЕС и НАТО ...БРАВО на НАС"Интересно.ЦРУ - ние сме от ЕС..Браво на доларджийските бля дове!

32

Анонимен

преди 3 години

такива театри вървят само в България. 30 години ни управляват клоуни и пак се връзвате, навници.

31

Анонимен

преди 3 години

Да съберем малко капачки за тоя айдук.

30

Анонимен

преди 3 години

До Хххх"Сметките на тоя са блокирани много отдавна...."Брех, а той да не знае.Вие явно си мислите, че щом вие сте толупи и останалите са такива да ви се връзват на прос*отиите.

29

ЦРУ

преди 3 години

ЖЕРТВИТЕ на злобното джудже - НЕМЦОВ......123-*** РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ...НАВАЛНИ.....ЛИТВИЕНКО.....БЕРЕЗОВСКИ......СКРИПАЛ.....ПОЛИТКОВСКА....ген. ЛЕБЕД.....20 ГЕНЕРАЛА -противници на Кремъл.....3-*** руски ДИПЛОМАТИ...и т.н...т.н....и все ги хващат...п.с........НИКОГА до сега не е имала ПО-*** управници в Кремъл......ама какво ни интересува - ние сме от ЕС и НАТО ...БРАВО на НАС....а и минахме по БВП на човек Раша...а джуджи им направи МРЗ равностойна на 209 лв...затова 4-ти месец се крие .

28

бай ганю

преди 3 години

или не са изобретили добро химическо оръжие щото всички тровени руснаци оцеляват или западните лекари и медицина са много добринавалини е единственния истински руски патриот на който му пука за една по добра русия

27

лекар

преди 3 години

До До 20Нещо не забелязваш ли, че някои не ги убива новичок? Някои имат имунитет на новичока. хи хи

26

Анонимен

преди 3 години

Днес в ново изявление разработчика на новичок Леонид Ринк заяви,че твърденията,че Навални е отровен с минерална вода или чай с разтворен новичок на прах са пълна глупост, тъй като във вода много бързо той губи качествата си.

25

ИнвътреОтвънка

преди 3 години

Брато , готви се за дълъг разнообразен и многолюден процес по Колоноанално оплождане на собственна или донорска яйцеклетка, зашита на некоя от ректалнитеттифистули.Море че има боцканье и такованье дорде устата твоя промълви: Я люблю моевого сопруга Ивана Ивановичи Ивановичи, которъ являетсе начльлник бригада неискуственнова заплождения от мъжнамъж със зашивка за задъържане безнаакване.

24

Анонимен

преди 3 години

До До 20Нещо не забелязваш ли, че някои не ги убива новичок? Как става това? Не е ли малко странно? Помъчи се малко и жив, и здрав. Други нямат това щастие? Но не са руски противници на режима на Путин. Руските дисиденти получават само разстройство, а другите умират? И един мармот завива....... Хаха! Водевил! Щях да кажа евтин, но се сетих за хилядите евро. Хаха!

23

Скептик

преди 3 години

Не знам Путин дали е милиардер ама не съм сигурен дали външният дълг на България не е по-голям от Руския. Сещате се къде отиват тези пари.

22

Анонимен

преди 3 години

Кой ли ....? Ми тези дето платиха на ленин да се върне и да събори николай

21

Кой

преди 3 години

Путин е платил лечението?!?!?!?!?Туй жуже много обича опозизията,след като ликвидира Политовская, Немцов , Литвиненко , Скрипалсега се се загрижил за Навални.В СССР-2 има само един феодал и това е Путин.Там демокрация и опозиция няма

20

Анонимен

преди 3 години

Айде сега путин да си покаже сметките. Как е станал милиардер, като е спестявал от закуски ли. Нямате си на представа каква корупция е в Русия, родната шайка са техни ученици.

19

До 20

преди 3 години

Е защо да лъжат ,състоянието му беше изключително тежко и в Русия нямаше да го излекуват,беше в кома.Изследванията са направени и потвърдени и от ООН.Какъвто ще да е Навални или друг,тези опити с отравянията станаха безконтролни и трябва да се спрат.Но руснаците ще се правят на онеправдани,изобщо тъпотии.

18

Анонимен

преди 3 години

Значи Пескков разправя, че Навални е "добре дошъл", а докато се бореше за живота си, че здравето му е "приоритет" за Русия, но всъщност са му блокирали и сметките.Комунистите са най-отвратителната и човеконенавистна шайка.

17

Анонимен

преди 3 години

Понастоящем Навални живее в градчето Ибах в южна Германия в разкошна вила, която се охранява. По данни от немските СМИ наемите там са много високи. ЦРУ явно не пести пари за него.