225

Анонимен

преди 3 години

До ЧИСТАТА ИСТИНАПроблема е,че ББ не е единствения мафиот,и от герберите и от опозицията са все подобни,но че ГЕРБ навреди много на България и населението през тези 11 години управление е фактДа трупаш+теглиш милиарди заеми,когато населението и пенсионерите гладуват, населението бяга,защото няма работа или от страх,а болниците,детските градини, благоустройството в населените места са в окаяно състояние,да закриваш фирми и работни места,да унищожаваш населението и предаваш държавата си 11 г.

224

БББББ

преди 3 години

тоя и за мутра не става.прекалено е страхлив от един месец и повече се крие ПУХЛЬО

223

ЧИСТАТА ИСТИНА

преди 3 години

ПРЕДИ ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ И ДРУГИ МОИ БЛИЗКИ СЪЩО КАК МОЖЕ ДА СЪМ БИЛ ТАКЪВ ГЛУПАКНИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБТИКВУНИЙ СПРИ ДА СЕ КРИЕВ МАФИОТ

222

Гробокопач

преди 3 години

Електорат, кога Тиквата ви говори, фърлете един поглед, дали все още Слънцето изгрява от изток;))) А кабинките по складовете на МВР?;))) За какво са? За фиолянкишията. Едно птиченце, ми сдума, че заразените с "ковид" ще се окажат по илядо на ден, при все, че ние всички сме ковидирани, така или иначе;))) защото всеки човек е пълен с бацили и си е един ходещ бацил. Въпросът е, дали моят бацил е по-вреден от твоят бацил. Бацилите са по-висши организми, човекът е средство за живот на тази цивилизац.

221

Пен

преди 3 години

Спазвайте мерките и подкрепяйте всякакви нови "мерки"! Само така можем да съсипем напълно икономиката и да предизвикаме глад и граждански размирици! :))) Все пак трябва да изпълним плана до край ! :)) Политиците винаги мислят за нас.

220

ВВВ

преди 3 години

Целия народ те мрази безплатно. Разкарай си тъпата мутра, че ни замърсяваш погледа!

219

Анонимен

преди 3 години

Мутрите казват че ББ не е мутра. Щото е пъзлив. Ама сега много пари играят. Няма да има оставка.

218

9999

преди 3 години

Комплексаря, който погреба България!

217

само минавам

преди 3 години

Щом ме триете ще го напиша така. Добро утро на всички и поздрави на ...............

216

Анонимен

преди 3 години

Също Героги Стоев каза,че ББ не е мутра.

215

Анонимен

преди 3 години

Вижте цялото интервю на Георги Стоев,той каза,че проблема на България и населението са ОЛИГАРСИТЕ,нито мутрите,нито депутатите са проблема,а олигарсите.А тези олигарси обират държавата до кокал в полза на ЧУЖДИ,ВЪНШНИ интереси и ги пазят,всеки който се опита да ги засегне,бива убит по един или друг начин!Започнаха да правят атентати срещу България и притискат правителството,когато Гешев им потърси отговорност за престъпленията,които са извършвали и той се дръпна на заден ход!

214

Анонимен

преди 3 години

"Нищо не налага допълнителни рестрикции като КПП-та или други ограничения"Да, нищо. Само 800+ новозаразени на ден с тенденция да минат 1000. Какво ли трябва да стане, за да се наложат допълнителни мерки? Ако всички спазваха мерките - ок, но като виждам колко народ все още се прави на ударен и не носи маски, за хигиена и дистанция да не говорим... ако не им наложиш нещо със сила, явно няма да стане. Българинът е т*п и упоритДано само болниците имат необходимия капацитет, че иначе не ми се мисли

213

e

преди 3 години

Човека който най-нагло не спазва правилата ни говори за това как трябвало да ги спазваме... Пълно дебелоочие...

212

Анонимен

преди 3 години

До StoedinИ аз съм гласувал за ГЕРБ, но съм съгласен за оставката. Малко сте вие.

211

Анонимен

преди 3 години

Абе кой ти вярва на теб, че да те слуша?

210

Анонимен

преди 3 години

Чак любимата ти Меркел те видя тебе колко ги спазваш мерките

209

Как какво

преди 3 години

До Анонимен Раздаде ги на бедните.Ха,ха ,ха.......

208

Анонимен

преди 3 години

Като лично не ги спазва Бойко и публично бабаитски си сваля маската, какво ни призовава?

207

Анонимен

преди 3 години

Мястото на Тулупа е на стълба ,с главата надолу...

206

Сата НАТО

преди 3 години

11 години просто тия са ту мач за всеки народ под Слънцето. Само в най-пропадналите държави-шитхол се случват такива неща и след това следва колапс и гражданска война.