44

ahmed doganq

преди 3 години

Ами нали Бог е създателят на всичко и на Сатаната, защо да си унищожава творението?!? То си има цел, без него ще е по-зле, факт!

43

факт

преди 3 години

Антихристи, еретици, сектанти, католици,, протестанти, дяволски слуги и изчадия. Човекоубийци, издевателствата над света ще спрат, когато Бог унищожи децата на сатаната.

42

Теди

преди 3 години

Господ е създателят на всичко и той единствен знае как да сътворява всичко, което съществува

41

ahmed doganq

преди 3 години

До 45: 1) Не съм толкоз вярващ + църквите отричат преражданията 2) грешен съм 3)Ако в преден живот си имал грях и сега го плащаш, може и на 2 може и 72 да платиш, след това почваш на чисто в другия или този живот. Това е пътя на логиката - затова един се ражда здрав, а друг болен! Простичко казано

40

Анонимен

преди 3 години

Фашисти.

39

amed doganq

преди 3 години

абе да не дава господ да взимаш такива решения...

38

Анонимен

преди 3 години

Много по хуманно и дойстойно е да имаш избор за достойна смърт. Никой не иска да се влачи и гръчи в болки с месеци и без всяка надежда.

37

Анонимен

преди 3 години

До amed doganq"Ами ако ти е писано да се мъчиш, да изстрадаш, да изкупиш ?" - какво има да изкупува едно 2-годишно дете? Като си толкова вярващ замисли се над това - Господ ти е дал мозък - да пишеш глупости без да мислиш си е подигравка с това което ти е дал. Тоест си грешник

36

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО"Разни дечица ще заминат за органи" - ако си нелечимо болен, органите ти ще са толкова натъпкани със всякаква химия, че и за храна на кучетата няма да се препоръчителни...

35

Анонимен

преди 3 години

В България, трябва да ЗАСТР.ЕЛЯТ Бокл.ук- Борисов - Банкя- лията и да махнат всичките мошеници, които са му дали ПОДКУП да станат Данъчни, митничари и техните роднини в Полицията, прокурори. И децата ще ОЗДРАВЕЯТ..

34

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОДоказателства? Или ще ми кажеш, как извънземните евреи са отново в някакв комбина подземните хора-гущери?

33

Анонимен

преди 3 години

До amed doganq"Ами ако ти е писано да се мъчиш, да изстрадаш, да изкупиш ??? Ако директно си умреш без да си изкупил, после какво правиш ?"В тоя случай, писано е така или иначе, така че няма какво да направиш.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Може па, да не иска да га тапчат с хапове постоянно...

31

Ro

преди 3 години

Щом може да приспиваме животни от състрадание, трябва да го правим и с хората. Тия безумни глупости да изкярим още 6 месеца живот без значение от качеството и страданието на болния, са извратена гавра и псевдо загриженост. Всеки трябва да може да си отиде чисто и достойно, да не е тежест на близките си. Бих се възползвала от подобна услуга, даже с нашата здравна система е направо задължително... Иначе не ми се мисли каква мъка ни очаква, колко унижения, вегетиране и болка. Косата ми се изправя.

30

Анонимен

преди 3 години

Искаш да ти опиша подробно как е пищяло от болка момичето ли?------Въобще не е пищяло от болка, защото има и ги тъпчат с обезболяващи и това с адските мъки отдавна е само мит.

29

Мангъров

преди 3 години

Браво, сухите съчки трябва да си ходят!

28

Анонимен

преди 3 години

До ГлупакоНикой не взима органи от раково болни.------Глу пако, ако набедят едно дете, че е раково болно, то как ще ги убеди, че не е? Тапир недорасъл, мозъкът ти е колкото на мисирка.

27

Хомобулгарикус мамун

преди 3 години

Наш *** от всичко разбира. Лекарите са врагове, трябва на врачки да се ходи, я Ванга на колко хора уж им помогнала, една съседка каза. И на поп. И като каже човек 100 пъти 'Отче Наш' и нема болести, няма и КОВИД (дето така и така го нямало, лъжат ни, ръсят ни с кемтрейлс, измислен е от извънземните, друго!). И всякакви други щуротии, с които ниско интелигентния БГ православен конспиратор упорито се филмира

26

Анонимен

преди 3 години

Познавах момиче на 14, почина от рак на костите. Казаха, че краят му е бил в страшни мъки. -----Какво значи "казаха"?Откъде може някой да знае какво изпитва друг човек?

25

Анонимен

преди 3 години

До amed doganqБог, грях, прераждане... Глупости на търкалета.Да гледаш човек да страда без капчица надежда за подобрение и да не му помогнеш да прекрати това си съществуване по един по-приемлив начин е дяволски жестоко. Особено пък дете.