8

доктор

преди 3 години

До ще има шамари майНАПЪЛНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ----МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД Т Р Я Б В А ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ПРИЗОВЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ ИНИЦИАТОРИТЕ НА ТАЗИ БОЛЕСТ А ТЕ СЕ ЗНАЯТ---САЩ КИТАЙ ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ДЪРЖАВИТЕ ---СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВОТО НА СВОЯ НАРОД ЗА--ПЕЧАЛБА ИЗВЪН РЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ УСЛОВИЯ---ПОД МАСАТА

7

Анонимен

преди 3 години

Ало щаба засрамете се,стига сте лъгали о претеснявали народ и деца,който копае гроб ,той пада в него

6

Анонимен

преди 3 години

Отвориха училищата, а сега сега се вайкат и се чудят и се маят. Садисти!!

5

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите на Слави и мангърите съветваха народа да се заразява и да получава масов имунитет.Всички бройки да се пишат на сметката на чалгарите на Слави и мангърите.

4

Ристу

преди 3 години

Отваряйте училищата пак. Смешници. Преди за щяло и нещяло - грипна ваканция, а сега при реална опасност - присъствено обучение. По 2000 случая на ден!

3

Totenkopf

преди 3 години

Хахаха нищо страшно няма нали така разправя Мангъров и мангърчетата, заразявайте се якооо

2

Анонимен

преди 3 години

Демек ако спасиш от сигурна смърт майка си, която е с болно сърце и диабет си престъпник, така ли? Но ако я оставиш да умре си човеколюбец. Уникат логика! Това наистина може да го измисли само американски адвокат!

1

ще има шамари май

преди 3 години

Д-р Райнер Фюелмич е член на германската и калифорнийската адвокатска колегия с 26-годишен опит. От 10 юли 2020 г. той е един от 4-те членове на разследващата комисия за k0r0navirus. Събраните от комисията доказателства дават право да се твърди, че пандемията на коронавирус всъщност е престъпление срещу човечеството и че тя има конкретни организатори, които заслужават наказателно наказание в съответствие с параграф 7 от Международния наказателен кодекс.