26

Чиффуттин

преди 3 години

Facebook, Google, Youtube, Viber, са ***/юдейски сайтове, собствениците им, основателите или изпълнителните им директори са евреи/имат еврейска кръв!

25

Анонимен

преди 3 години

Те трябва да баннат и всички ***.

24

леле

преди 3 години

До къде стигнахме, да се поучаваме от един тапашки сайт на рекламна хранилка.

23

Анонимен

преди 3 години

Ама ваксайте се бре, след няколко години ще разберете, колко лоша идея е било. Опа, добре че не съм във фесбук, че щяха да ми изтрият коментара.

22

IQ 3.14

преди 3 години

колкото повече антиваксъри, толкова по малко антиваксъри.

21

Анонимен

преди 3 години

жалка пропагандистка машина е **** фейбук

20

до 21

преди 3 години

Нещо си се объркал, ***. И то много. В САЩ сигурно ще те отстрелят на третата минута и ще помолят полицията да мине да те събере. Той седнал да говори за коментари из мрежите... Смях. Там действат, не плямпат, като тебе.

19

Анонимен

преди 3 години

За каква свобода на словото става въпрос?Не знам кое ви кара още да ползвате Фейсбук или подобните му сайтове и платформи.Мога да ви твърдя на 100%, че ако подобни коментари на тези, които си разменяме в този новинарски български сайт всеки ден, бъдат написани и публикувани от американци в САЩ, че те ще бъдат арестувани на следващия ден за най-различни обвинения по харасмънт, хейтрид и какво ли не.Скоро уволниха един полицай в Канада, че писал против затваряне на ресторантите във ФЕйсбук.

18

ще има шамари май

преди 3 години

Д-р Райнер Фюелмич е член на германската и калифорнийската адвокатска колегия с 26-годишен опит. От 10 юли 2020 г. той е един от 4-те членове на разследващата комисия за k0r0navirus. Събраните от комисията доказателства дават право да се твърди, че пандемията на коронавирус всъщност е престъпление срещу човечеството и че тя има конкретни организатори, които заслужават наказателно наказание в съответствие с параграф 7 от Международния наказателен кодекс.

17

Факт

преди 3 години

Предишният профил на мое име беше изтрит от фейсбук, защото някакъв непознат мъж ме наклевети, че съм обиждал детето му. Нямам идея нито кой е този мъж, нито кое е детето му. Нямаме нищо общо, нямам причина да го обиждам, но е факт, че ми унищожиха профила. Направих си нов имейл и нов профил.

16

Анонимен

преди 3 години

През 2017 год. една мацка ми прати снимки по голи боцки във фб месинджър. 15 мин след това, снимките бяха изтрити от ***. Няколко часа след това акаунта ми беше деактивиран завинаги, със съобщението, че съм използвал чата за нерегламентирана дейност. На мацката също. ФБ има модератори, които четат личните ви чатове. След това искаха снимка на пастпорта ми за да ми отблокират акаунта. Заплаших ги с адвокат, да ми премахнат поне данните от техните сървъри. Не получих никакъв отговор.

15

СПОКОЙНО БЕ

преди 3 години

Ваксината НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Който не иска да ходи на кино, театър и други обществени прояви, да работи с хора, и да пътува извън граница, може да не я слага, никой не го кара. Стига се притеснявахте.

14

.

преди 3 години

А добре дощли в новия ред! Тоталитаризмът и фашизмът ряпа да ядат пред това, което насъпва и предстои да настъпи!!

13

СЗО

преди 3 години

Ваксината няма да е задължителна

12

Вектор

преди 3 години

е синтетична ваксина и не е подходяща за всички целеви групи.

11

Патриот

преди 3 години

аз пък спраях фейсбука от 2 години насам и съжалявам ,само че изобщо се направих регистрация в тая простотияяя!

10

До 12

преди 3 години

Можеш да изтриеш всичко актуално, но не и информацията, която се съхранява като времеви бекъпи. Качиш ли нещо във ФБ, остава в архивите под една или друга форма. Няма отърване.

9

Кили Гейтс и Цукърчо

преди 3 години

Сега разбрахте ли социални робчета? Ще говорите, мислите и вършите само каквото ние ви разрешим!

8

Хемус

преди 3 години

Спрял съм фейсбуци,пощи,скайпове,имам обикновен мобилен телефон,ползвам го само вкъщи и когато съм на път!

7

1981

преди 3 години

Фейсбук и те се взеха много насериозно. Изтрих си профила там преди 5 години, когато започнаха с цензурата. Те решават, какво да ти показват, какво да пишеш, какво да мислиш, айде нема нужда. Не ми е нужна тяхната помощ, за да общувам с приятелите си!