23

Анонимен

преди 3 години

Франция трябва да бъде самостоятелен европейски лидер на Европа защото тя е откърмена в традициите на патриотизма и родолюбието. За разлика от комплексираните немци, които унищожиха 3 пъти Европа. САЩ дори не ги споменавам, те са бивша колонийка, освободена от Франция.

22

Анонимен

преди 3 години

В САЩ и двете партии са нео-либерали. И двете подкрепят безкрай ционистки войни във външната политика и тотална цензура, отворени граници и замяна на бялото население с юужденци във вътрешната политика.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Защото са културни либерали. Твоята дефиниция за либерализъм е икономическа. Тяхната е културна. Тоест спооред тях трябва да се разушат всикчи социални норми и и ценности и всеки да може да прави каквото си иска. Затова подкрепят легализирането на педофилията.

20

Анонимен

преди 3 години

Защо демократите ги наричат либерали и ги свързват с либерализма?Либерализъм означава да имаш по-ниски данъци, държавата да преразпределя по-малко и да има по-малко държавни регулации. А всъщност точно това са позициите на републиканците. Тръмп е за по-ниски данъци. Тръмп е против преразпределянето като Обамакеър.Тръмп е против регулации като твърде строги еко-норми или твърде строги корона-блокади. Върти го сучи го, ама либералите са републиканците, а демократите са социалисти.

19

Анонимен

преди 3 години

Здравия национализъм никога не е в повече

18

istoria

преди 3 години

Неолибералите де факто са троцкисти. Нека припомним: Троцки (платен от US либералите )е болшевишки вожд, извършил заедно с Ленин (платен от Германия) колосални и масови престъпления, и зверства в Русия. Либе-ра-стичната престъпна шайка се бори неистово натрапвайки Опорките за стъпкване на традиционния морал, свързан с вяра, народ, семейство, пол....ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, койтоосвен това е в джоба на Пекин

17

Радо

преди 3 години

Европа трябва за си бъде Европа, САЩ да са каквито са си. Европа да има своя идентичност различна от тази на САЩ.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлед провала на източния комунизъм, западните социалисти започваха да черпят вдъхновение от марксисти-ревизионисти, като Херберкт Маркузе от Франкфуртската школа. Той е смятал, че буржоазното общество ще бъде унищожено едва когато бъде наложена "диктатура на малцинствата" (феминистки, lgbt, черни, роми и т.н.). Идеите му сега са агресивно налагани от левите на Запад. Това не е конспирация. Той е един от най-известните леви радикали и движенията през 60те са вдъхновени от него.

15

Анонимен

преди 3 години

И къв национализъм в америка?Значи индианците трябва да пометат янките, или...

14

1234

преди 3 години

първо какво ни интересува кой щял да е президента на държаеа на 6000 км от Португалия!?!?!? това проблема на скапания ЕС. Което и шимпанзе да стане президент, европейците не трябва да ги ееня повече от презодента на Ангола! сащ трябва и ще им бъде показано, къде им е място и то не е на този континент. добре дошли са само като туристи, осталите амбиции да си ги за врат

13

До Анонимен 8

преди 3 години

Страните-членки и дума не искат да чуят за споделена отговорност, когато иде реч за социална и данъчна политика, както и здравеопазване, но като дойде пандемията, кой да е виновен, освен ЕС, а?! Доста удобно за местните правителства, нали?! Провалите са винаги заради външни сили, а успехите - плод на Орбан и Борисов, нали?!

12

баш майстора

преди 3 години

младеж и попадия чакали на спирка,минала кола качила попадията,насреща се задал попа запъхтян,номера видя ли,номера ясен ше е....т попадията,ше върнат после,отвърнал младежа

11

Факт

преди 3 години

Конфликтът въобще не е между философии,а между ев*рейски кланове и техните виждания за начина на постигане на световно господство,а най-важното-кой именно да е Господарят на Света!Демократите(Сорос и бандата му) вече се провалиха с глобализма.Републиканците(Ротшилдите) показаха повече ефективност с консервативната си програма,но и там нещата куцат.Стигнаха дотам-провалена политика на демократите=крах на Америка,републиканско управление=надежда за оцеляване(без гаранции).

10

име

преди 3 години

маркс нали е предсказал , че комунизма ще победи в силна капиталистическа страна? ние разбрахме , че това е луда идея. но янките и запада са длъжни да опитат . контролът -това е целта.но там има много оръжие . къде е крайцерът аврора?

9

полнъй кампрес

преди 3 години

либерал,и нео либерал,е срещу народите на държавите,пълен контрол, Илонка Мъск и подобни нему,на съд,подкопават устоите на Сашко,Сашко не е онова що беше

8

баш майстора

преди 3 години

либе-рте,либе-ле,либе-ли,само ша та глътна,либе-ле

7

Анонимен

преди 3 години

Неолиберализмът не е европеизъм изобщо. Това е откровена диктатура!

6

Анонимен

преди 3 години

Глобализма се провали с гръм и трясък покрай коронавируса. ЕС нищо не направи и националните държави трябваше поотделно да взимат мерки всяка за себе си. Националната държава е най-добрия защитник на народите през последните 2000 години. А либерализма се е изчерпал като идеология. Вече всеки има права, никой не е подложен на гонения, даже се прекалява с извращенията. Пътя към ада е постлан с добри намерения.

5

Нане

преди 3 години

Фащ вече не са водеща сила в света...Никой не ги бръсне за сливи вече, до това доведе ултралиберастията в краварника. Надявам се бай тръмпи да вземе втори мандат и да изправи световната либерастия на съд за ковида!

4

Анонимен

преди 3 години

Успех на патриотите, трябва да спечелят за да се излекува и Европа от ултралибeрастията, която доведе ЕС до ръба на разпада. Разни лели некадърни като Меркел трябва да бъдат разкарани час по-скоро. Напълниха Европа с всякакви. За десетина години превърнаха Европа в пaродия, в един голям гей парад.