9

Анонимен

преди 3 години

Д-р Георги Тодоров - Жоро *** е толкова некадърен, че въобще не трябва да получава трибина за изява.

8

колега

преди 3 години

Браво на д-р Тодоров, хубаво им го е казал на меркантилните счетоводители в НЗОК

7

Анонимен

преди 3 години

Браво на този лекар!

6

Анонимен

преди 3 години

"Ако PCR - теста дава 30% фалшиво положителни резултати, значи на него не може да се разчита изобщо!"Не пич, ти бъркаш. Хубавите PCR тестове дават 30% отклонение. Нашите са от по-евтините, без сертификат. Даже не се знае колко по-зле са от първокласните. Той Мангъров откога разправя, че PCR-а ако е дал реакция, това нищо не значи, защото той може да си дава реакции и на една камара други неща, а никой не проверява на какво точно е дал реакция...

5

Анонимен

преди 3 години

Този доктор Тодоров сега мангъровист ли е или коронаджия? Нещо много така се изказва против Св. Пи Си Ар и лабораторийките!?!

4

Iordan Ivanov

преди 3 години

Да се направят каталози за бързо разпознаване на заразени и заразяващи чрез наличната техника вкл камери ..Нано мутантите вкл COVID nano mutants Се виждат отлично .Много лесно се разпознават на контакта УСТА _ МАСКА>.ЕКСПЕРТИ ДА ПОЛЗВАТ НАЛИЧНАТА ТЕХНИКА В МУЛТИ СПЕКТРАЛНИ РЕЖИМИ НА АНАЛИЗИ>.

3

Ятма

преди 3 години

Издрисквам ви се в устите на всичките.Да се чува бълбукане на дри...сня

2

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Да се направят каталози за бързо разпознаване на заразени и заразяващи чрез наличната техника вкл камери ..Нано мутантите вкл COVID nano mutants Се виждат отлично .Много лесно се разпознават на контакта УСТА _ МАСКА>.ЕКСПЕРТИ Д АПОЗЛВАТ НАЛИЧНАТА ТЕХНИКА ВМУЛТИ СПЕКТРАЛНИ РЕЖИМИ НА АНАЛИЗИ>.

1

м,да

преди 3 години

Вече се забавлявам на статиите за Ковида :)))