9

м,да

преди 3 години

Електронното образование създава зомбирани, непригодени за социалния живот деца!

8

Анонимен

преди 3 години

Психолози трябва да организират задължителни курсове за родители на ученици. Навъдиха се бая родители за пълна изолация от децата си. Цигари, дим, алкохол, чалга е масовият домашен уют. Каква дистанция какви...Откъде по-напред да почне дистанцията?

7

Анонимен

преди 3 години

Плашат се от онлайн обучението родителите, които водейки децата на училище се отървават от ангажимента да общуват, учат и обучават децата си. Не били педагози, ама то не сте и педиатри, и готвачки ... Общуването е важно, но и училището като институция в този си архаичен вид нито учи децата, нито ги социализира.

6

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам от 1 до 4 клас да са на училище по 10 в клас. Първата половинка им се преподава, втората ги учи занималня даскалката и после обратно. Таман няма да пищят родителите как ще научат детето на азбуката и как че 1+1=2.

5

Анонимен

преди 3 години

До ДокА ти кой очакваш да седи до главата на второкласника ти? Учителката или бабето дето им е възпитателка в занималнята? Ролята на родителя е да седи над главата на детето си през първите години от обучението му и да го научи да учи само, а не да преписва домашното.

4

Анонимен

преди 3 години

Белким учениците почнат да четат. Иначе те учебник не отварят, а в час се маскират, че уж слушат учителите, но всъщност са в усилен чат по телефоните си.80 процента от милите родители са убедени, че детето им е свръхумно и ученолюбиво ангелче, но учителите прoсто не са на нивó.

3

Анонимен

преди 3 години

До ДокНапълно съгласен! А иначе ни подготвят за нови МЕРКИ (разбирай GAVRI) и дистанционното обучение ще е между тях. Естествено никой не се интересува от здравето на децата, a от това да са затъпени, социално депривативни и с нулево ниво на образование. *** сме че позволяваме така да ни се скача по главата!

2

Анонимен

преди 3 години

Поради автоматизацията и изк.интелект вече няма нужда от работници, а от зомбита и затова нивото на образование умишлено се свлича рязко.

1

Док

преди 3 години

Ай да си заврете рекламата, знаете къде. Децата имат огромна нужда от социални контакти и от физическа активност. Имам директни впечатлвния- детето ми е втори клас и изкарахме три месеца онлайн пролетта. Освен, че трябва някой нон стоп да им виси на главите, защото много бързо се разсейват, от стоенето цял ден на едно място тия деца буквално заприличаха на тюфллеци, не че са виновни, ние си ги затворихме, ей тъй за здраве.