70

Феминистът

преди 3 години

И какво като нямате лекари? Вие не сте производство, не сте икономика, не създавате нищо. Лошото ще стане, ако няма инженери и енергетици в централите, че като спре тока ще видим всички какво значи истински локдаун - край на цивилизацията. Но Ковида не е опасна зараза, така че енергетиците и подсмърчащи ще ходят на работа.

69

Анонимен

преди 3 години

Областният управител Стефан Желев да каже, защо няма да се изследва за коронавирус, след като заместник областната е болна от същото. Или не се притеснява, че може да е заразен, а жена му е директор на детска градина.

68

Анонимен

преди 3 години

Много просто ще привлекат лекари - "вдигат" им заплатите от сегашните 750-1000 лева на 610 лева и лекарите ще си потрошат краката да кандидатстват за работа заради тези 610 лева. Същото е и с медицинските сестри и санитарите. Да пратят ГДБОП да набие по погрешка медицинския перонал в болницата и нещата ще се оправят.

67

Шумахер

преди 3 години

Абе занимавайте Доган,карадая, защо занимавате целия български народ,нали ги избирате, сега ще ни ревете.ай сиктир.

66

Анонимен

преди 3 години

Така е когато една истинска държава каквато беше някога България преди 76 години се ъпгрейдне в БКП_ЛАЙНААРРИЯ местна разработка!

65

Анонимен

преди 3 години

До Бойко Борисов Има и други лелки не по гишетата а на едни други места дето също нищо особено не правят, но и те са от любимките на властта.

64

Анонимен

преди 3 години

Може да се обърнат в краен случай към стоматолози да помагат, нещо което е направено в Русия по време на пика през пролетта. Но дано не се стигне до там. Да бъде съсипан град като Шумен който в края на осемдесетте и началото на деветдесетте години беше сто хиляди жители се иска голямо усилие и талант от страна на държавата и управляващите. Това е моя роден град още от времето когато се казваше Коларовград в нач. на шейсетте.г.

63

Анонимен

преди 3 години

То и аз ако бях лекар щях да напусна и да работя в колцентър на хоум офис и да вземам двойно повече заплата...

62

Бойко Борисов

преди 3 години

Лекарите не гласуват за мен, така че пари няма да им дам! Но ще увелича заплатите на лелките по гишетата дето нищо не правят с 300лв!

61

Анонимен

преди 3 години

Увеличете им с 2000лв заплатите и ще се върнат!

60

ww

преди 3 години

Ами отпуснаха толкова милиарди. Дайте заплати за да привлечете лекари!

59

До"аз"64

преди 3 години

Миризливко а ти къде ще си в цялата тая ситуация,или пък близките ти???

58

Анонимен

преди 3 години

Важното е обаче, че се вдигнаха заплатите на чиновниците. Те са по-важни от лекарите, разбира се.

57

Анонимен

преди 3 години

Според него изход от ситуацията е да се обърнат към медицински специалисти, които са се пенсионирали в близко времеСТРАННО нещо се случва в България! Търсят се пенсионерите ?? Държавата унищожи приемствеността и с ниските заплати дълги години-отказа младите за работа-в БДЖ също търсят пенсионирани машинисти! Възратсни хора да управляват влака! Явно в БГ нещата са много трагични! Грешната Политика да вдигат заплатите "на парче" роди Това! Полицай с палка да взима повече от Водач Машинист на Влак

56

аз

преди 3 години

До До61Точно така, да си останете една държава пенсионеро-цигaнистaн 3 млн пенсии и 2 млн тъмно кафеви. Тогава ще има за всички, като по соца, никой няма да бачка, всеки ще краде от другия и от държавата и всички ще са доволни! Нова 45г идилия, останете си с другарката Нинова или комуниста Боко.

55

До61

преди 3 години

Момче,не е лошо да намериш едно високо място и да скочиш с главата напред!!!

54

!?!!??

преди 3 години

Не разбрах, идеята е да се извикат възрастни лекари в ковид отделенията за да ги заразят/у.б.и.я.т. ли?

53

аз

преди 3 години

да вземат пенсионери лекари, да лекуват пенсионерите, щото и без това охраната барабар с целия персонал са пенсионери. също ако има проблем си викнете пенсионерска бърза помощ с пенсионерска полиция да ви оправя бакиите.заради това мълчание и дремане по соца от сегашните пенсионери, държавата е на това дередже - дремали са, скатавали са на държавни работи, не са скачали за по-добър живот, сега искат пенсии да взимат.

52

ВЪРЛ ЛЕВСКАР

преди 3 години

ЗАКРИВАЙТЕ ДЪРЖАВАТА НАПРАВО И ТОВА Е.

51

До47

преди 3 години

Във България здравно осигурителните вноска е 8% в Германия е 14.6% разликата не е голяма,голямата разлика идва от сумата върху която се осигуряваш Минимална заплата в България-610 лева,минимална заплата в Германия-3100 лева!