14

Печална равносметка

преди 3 години

Значи за да се накарат дъървените кратуни в народното събрание да променят закон , който по никакъв начин не касае собственото им забогатяване , като например гласуванията за повишване заплатите на депутатите .... значи за да се размърдат тия тулуупи , някой трябва да направи световен рекорд ... подвиг някакъв ... да се самозапали на площада или да влезе с 5 кила тротил в народното събрание ...и да привлече медийно внимание за да бъде изслушан и мнението му удостоено с внимание .

13

Селяндур

преди 3 години

Eeeee, то пък чудо голямо! В днешно време всеки може да си купи 10-12 метрова платноходка и да прави преходи през океаните. Туряш 2 яки въдици на тролинг с YO-ZURI-та или нещо подобно и си ти. Сулю и Пулю имат даже и YT канали и живеят на гърба на тия, които ги гледат. Даже и аз се замислям да поспестя още 1 - 2 годинки и да кажа "ЧАО!" на европро/стащината. ТО НЕ СЕ ТЪРПИ БЕ!!!

12

...

преди 3 години

Зимата имаше подобен случай, на баща и син, които се загубиха и загинаха в планината. Преплуването на океана е по-опасно, подобен риск и безотговорност към деца не трябва да се поощряват.

11

Анонимен

преди 3 години

Малко информация за родителите няма ли да съберете? Кой е бащата? С какво се занимава? Как сина му се е решил на това плаване и защо го е подкрепил? Как е получил тази подготовка? Абе все малки подробности, които биха направили статията по-интересна.

10

Анонимен

преди 3 години

Другарят Бехар на всяка манджа мерудия...

9

акат

преди 3 години

и чуркат в океана, събира се рибата, ловят и пак акат. Ясно кат бял ден. Кръгорат.

8

въпроси

преди 3 години

1. Как в една малка лодка имат храна и вода за три месеца? 2. Как изобщо стигат до Бразилия без да се преобърнат 3. Как ползват тоалетна, мият се и т.н. насред океана сред вълните? 4. Къде са доказателствата, че изобщо това се е случило. 5. Някакви впечатления от приключението на самите герои? 6. Спирали ли са някъде, за да зареждат провизии? 7. Някой карал ли е след тях или са били наистина съвсем сами...

7

До 7

преди 3 години

Да, казаха даже, че са преминали през бури и наистина да се чудиш как са оцелели в тази черупка.

6

naistina

преди 3 години

Наистина ли тези са прекарали три месеца в лодка насред океана? Не искам да поставям под съмнение сторенето, но това е било адски неприятно и неудобно. Яли са консерви и са ползвали тоалетна в тая малката лодка, а освен това са и гребали всеки ден? Звучи като историята на Робинзон Крузо. Пък и в океана тая лодка няма ли да се обърне, изглеждаше супер малка?Дайте малко повече детайли как е преминала експедицията. Успях да разбера само, че са прекосили океана.

5

Анонимен

преди 3 години

Бащата трябва да бъде награден със златен скункс и провъзгласен за хахо на годината. А след наградите трябва и бъде съден за застрашаване живота на непълнолетно лице

4

Кръстьо

преди 3 години

а сега ще се намерят и "легални" начини за задоволяване на търсенето. Явно и телата ни няма да са защитети от закона.

3

Обективно

преди 3 години

ПОЗДРАВЯВАМ !!!! НАИСТИНА ГЕРОИ!!! НО ВМЕСТО ДА АГИТИРАТ ЗА ДОНОРСТВО, ПО- ДОБРЕ ДА ПОДКРЕПЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА СИНТЕЗ НА ОРГАНИ ОТ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ НА БОЛНИЯ!!! ТОВА Е БЪДЕЩЕТО!

2

ацад

преди 3 години

В статията няма почти нищо за пътешественицте,а е някаква вероятно полит кампатия за донорство.Дето си казваме на майтап,накрая бати Боийко ше ни продаде за органи)))))))))))

1

Анонимен

преди 3 години

Пълна глупост. Все едно да подписваш договор, че не си съгласен с условията.