175

Бай Колю

преди 3 години

Сигурно е умен професорът, ноо, каза една глупост(дано е!) и тя е, че смъртността е 4 процента. И ще починат 280 хиляди. Е това как ви се струва?

174

Анонимен

преди 3 години

А сега сметни колко чувала ни трябват и кога ще е края на света

173

Алибегов

преди 3 години

Боко ми е личен приятел...Имам мазна коса и стряскащ вид ,но какво от това?! Бизнеса на ресторанта и хотела е важен ...да затварят училища и детски градини ( което заробва и родителите) !!!???? Ние сме важни

172

Феминистът

преди 3 години

Г-н Витанов, клъстерите са дивергенцията - източниците на полето. Говорите за турболенции - те са роторът на полето. Остана да дефинирате и понятието градиент и ще имаме нова научна дисциплина - векторен полеви пандемичен анализ. Браво на Вас, ще кандидатствате за Нобелова награда по медицина.

171

Феминистът

преди 3 години

Когато през септември сте казали нещо, г-н Витанов, просто сте подхвърли една фраза. Ако казаното от Вас не се случи, просто замълчавате - хората не го помнят. Ако казаното от Вас се случи, то се представя като следствие от сериозен научен анализ. Това е изпитан ход за повишаването на "авторитета" на учен сред хората или в средите на посредствената наука.

170

Работник

преди 3 години

Искам да ме заключат у нас за да не работя.

169

Поручик Ржевски

преди 3 години

Господин математик се изказва за вирусна инфекция. Искам да чуя и мнението и на някой геолог ей така за пълнота. А защо не и на някой софтуерен инжинер?

168

нн

преди 3 години

А, бе нищо ново не казваш, то се знаеше какво ще дойде през есента, близко е до ума. Най-лошото е че няма да има достатъчно лекари и здравната система ще има нечовешки трудности. Това ще се превърне в истински проблем, а не в някакво въпросче за решаване в движение.

167

Анонимен

преди 3 години

Един от малкото грамотни хора по темата. Но за съжаление никой не му обръща внимание. А ние както винаги сме се пуснали по течението, и колко турбулентно ще е то и къде ще ни отведе, само времето ще покаже.

166

Хайде стига де !

преди 3 години

То цялото население на БГ се мина , а само 2ма познавам "заразени" без никакви болки и т.н.т. ! Страхотен вирус, минава като живота !

165

Анонимен

преди 3 години

е то е много лесно да "предвидиш" нещо за което има предварителен сценарий, и после да се удряш в гърдите че си познал....

164

Ние

преди 3 години

от няколко дни сме над 500, само НОЩ не гледа. Знаеха, че яко ще се мре, защото им трябваха жертви, за да има пари от ЕС.

163

анонимен

преди 3 години

Копи-пасте, че не ми се пише пак същото:Облъчването с корона е денонощно! Вижте какви други статии по темата "Корона" са пуснали снощи! Тия от ДНЕС нямат спиране! Сигурно се наливат добри парички в тая истерия-пандемия!

162

Другарят

преди 3 години

До СъветЗабрана на протестите!Ти живееш някъде около 1985 година все още, нали?

161

Анонимен

преди 3 години

Въвеждайте крути мерки и то ВЕДНАГА! Печалбите на ресторантьори, хотелиери и др. мутри не са по-важни от здравето и живота на хората!

160

Анонимен

преди 3 години

Някой замислял ли се е по какви формули смята професора.В момента имаме едни предположения от него които не знае на какви променливи са базирани.

159

Дънинг-Крюгер

преди 3 години

Плюйте Витанов,но не може да отречете, че ви предупреди, какво се задава. А това, че упорито не иска да говори за ноември никак не е на добре. Казвам го за тези, които могат да мислят. Другите са ясни - вирОс няма, оп-са, оп-сааа

158

Хемус

преди 3 години

Катоя гледам Ганиелка е разработена ваксина срещу всякакъв вирус!Хубаво личице,устни,тераска!Здрав съм,сдрав съм!

157

Анонимен

преди 3 години

Още един, който иска да е важен и известен, дори с цената на катастрофа.Браво!

156

офф

преди 3 години

Оф влизаш на баба си в дирника! Професор стъкмист вирусист :)))