16

Вето

преди 3 години

Вето!!!С крадци на история не се преговаря.

15

Диана

преди 3 години

До КойчоВиж сега, Койчо! Не можеш да очакваш добри отношения с някой, който ти се подиграва най-нагло! Как ще вярваш на някой, който те гледа в очите и те лъже? Не може да имаме НИКАКВИ отношения с такива хора!Македонците са българи, на които не им стига турското робство, ами им се налагат и разни сръбски смехурковци-промиват им мозъците,унижават ги по всевъзможни начини - дори паметниците им сквернят и съсипват.Те не могат явно да се справят с това - то ние досега не можахме! Крайно време е!

14

Вето или смърть

преди 3 години

Вето или смърть

13

Инспектор Дюдю

преди 3 години

Предлагам на ,,дипломата" да се даде агреман за Нагорни Карабах до пенсия

12

Анонимен

преди 3 години

Магистралата към Гърция е от времето на Тито и Югославия когато бяха приятели. Малко нескопосани сравнения.

11

Вето

преди 3 години

Вето!

10

Койчо

преди 3 години

Защо не приемете , че Северна Македония си е независима държава и да се поддържат отношения като с другите ни съседи?Какъв ви е проблема с личности азбуки и др.подобни?

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Очевидно е, че т.н. ,,твърда позиция ,,на България, е твърда като затоплено краве масло . Всеки който поиска ,си загребва и намазва на филията .Никаква твърда ,нито полутвърда позиция ,нашите продажници имат .Само пепел и прах ,колкото за парлама.

8

Заради такива

преди 3 години

*** дипломати сме на това дередже. На предателствата казват "компромиси"...

7

Напомнително :

преди 3 години

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в негои гадните албанци.Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти.Забележка: На Заев и семейството му да не се дава български паспорт!

6

ФАКТ !

преди 3 години

99% от тези "македонци", които се считат за българи ще се почувстват ПРЕДАДЕНИ(за пореден път !) ако България даде съгласието си за приемането на Сев.Македония в ЕС !И ако това стане най-радостни ще са шиптърите, турците, *** и сърбоманите, дори и защото не са давали пари и висели по "опашки" за да получат български паспорт. И отново ще ни се подиграват, че сме такива будали(***)...

5

Анонимен

преди 3 години

Евалла! И МАКЕДОНКИ!

4

По-скоро

преди 3 години

Ще имаме македонски инвестиции в България.

3

Анонимен

преди 3 години

Гоце Делчев не е воювал за държавата СМ, македонците извършиха отново предателство преди туй пък бяха със Сърбия и ние не сме идеални ама македонците са направо смешни, като са древна държава що си смениха името. Докато дръгливите макета не се научат кой им е дал азбука в ръцете и да могат да четат и да пишат не трябва дори да им се дава да споменават ЕС. ОХРИД НА КОЯ ДРЪРЖАВА Е БИЛ СТОЛИЦА ДАЛИ ЗНАЯТ АДЖЕБА то бива лъжи ама туй на нищо не прилича.

2

Само 25 години

преди 3 години

и гърците решиха проблема на макетата - влезнаха в Нато,още 25 години и проблема на макетата за ЕС ще бъде решен.Макетата може да се консултират с Масква и Белград, там са им измислили и името и езика и историята

1

Анонимен

преди 3 години

Гледате как т.н. "македонци д=се правят на нещо. ама няма на нкакво да се правят. Деца не правят и ония шашавляци скоро ще ги изгонят и от къщите им. Или ще почнат да си джаскат челата у плочите 5 пъти дневно, че да им дойде акъла у тъпите кратуни.