8

Анонимен

преди 3 години

И без мнението на кибиците ще се оправят и в Англия и в България.А кибици и злобари нека си лаят тяхната.

7

Анонимен

преди 3 години

До 10 и 11На български традиционни сральове акльове и охлюве все някой друг им е виновен за генетичното антиакълие и интелект микрон - частица.:))))))))))))))

6

Анонимен

преди 3 години

Изобщо, ама изобщо не ми дреме за тази скапана държава която е създала и пусвала този вирус в китайския град Ухан. дано измрат всичкитееееее

5

Анонимен

преди 3 години

В англия да умират. Те създадоха ДПС в България, а заради кражбите на хидроинженера много Българи умряха без качествено лечение в ужасни мъки. И едва ли е само това злото, което ни донесоха.

4

Анонимен

преди 3 години

Общо взето тази новина не е лоша....... Не е лоша защото рикушира обратно в задниците на българските хронични ганнююве и говнюювее от държавата БКП_ЛАЙНААРРИЯ! :))))))))))

3

Анонимен

преди 3 години

На дядото му казали че маската ще го спаси и той вярва като католик. Деде, това е само камуфлаж, та политиците да кажат че правят нещо. Ако маските помагаха нямаше да има 1500 заразени медицински служители у нас.

2

до 3 от славянин

преди 3 години

Нали вие короназомбитата вярвате че маската пази, какво те тревожи, че са толкова близо един до друг, нали маските ги пазят!? Май и вие не вярвате че маската ви пази реално, ама се пенявите като бесни кучета, че всички трябва да носим маски, за да се пазим взаимно, е тези носят маски и се пазят взаимно, но такива като теб пак сте в хипохондрична истерия!?

1

Анонимен

преди 3 години

Басирам се, че повечето от жертвите са болни дъртаци, на които им е дошло времето.