10

Киро

преди 3 години

7 милиона българи ...... дори и с *** и помаците не правим толкова . И аз ти говоря за турското робство глупaкo, само шепа българи са търсели свободата останалата част са били предатели или овце .... уви днес няма нито един революционер

9

Анонимен

преди 3 години

7 и 8хахахахахахаха,виесте много прости будали

8

Миро:

преди 3 години

Абе,вие знаете ли,Роналдо каква храна има и каква поддръжка му дават,та да се разболее от коронавируса?Всичко тук са огромни лъжи с опашки!!!Ама,да си ги вържат те!

7

до киро

преди 3 години

Кире Кире.Турците излизат на сцената 1921 година.България е независима държава от 1878 година . Ако тебе са те помпали отзаде , не значи че и другите са ни помпали.

6

Анонимен

преди 3 години

До Кирчо Кире с такива съждения ще се навеждаш цял живот!Говори за себе си а не за 7млн.българи.

5

Киро

преди 3 години

Турците ни помпаха отзад цели 500 години, вие тука за няколко мандата оревахте света. Че ние сме създадени за навеждане и толкоз ..... приемете го

4

Активист на БСП

преди 3 години

Стрес,мизерия,глад ...Това е истината в България!!!

3

Анонимен

преди 3 години

за футболни и други прогнози instagram sudjuksalam който желае да ме последва

2

Гамен

преди 3 години

И тоя след седмица ще вика че преборил вируса. Няма ***, ще видите. Само тук казаха че чували щяло да има, камиони и трупове. Щото народа масово мре, не от няква коронка ами от стреса под който живее. И този стрес, се превръща в хипертония, диабед и т.н. заболявания. От това умират хората, не от коронка. А стреса идва от формата на управление, не само на ГЕРБ, ами на всички. Царя дойде и ни "оправи"набързо. Даже и не стигна до 800 дни. Първо ни оправи костов, ама ГЕРБ ни довършиха.

1

Ани

преди 3 години

Че този е нечовек бе, как се е разболял хехе