63

до ПроСоТо

преди 3 години

РАДЕВ:"ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН"ПРЕЗИДЕНТА НЕ СМЕ ГО ИЗБИРАЛИ ЗА ВОИН.ТОЙ МОЖЕ ДА Е ОБУЧЕН ДА ВОЮВА И ВОЙНАТА ДА МУ Е В КРЪВТА... НО НИЕ НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА-НИТО ЩЕ ПОЗВОЛИМ НА НЯКОЙ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ ДА ВОЮВАТ В МИРНО ВРЕМЕ.(КАКЪВ ВОИН-КАКВИ 5 ЛЕВА?) В КОНСТИТУЦИЯТА ЯСНО Е ОЧЕРТАНО ВСЯКО НЕГОВО ПРАВОМОЩИЕ. ВСИЧКО ИЗВЪН ПРАВОМОЩИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА Е НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА.НО РАДЕВ СЕ Е ЗАКЛЕЛ В НРБ И НЯМА ДА НАРУШИ КЛЕТВАТА СИ. НАРОДНА РБ ВЕЧЕ Я НЯМА.

62

Терсенето

преди 3 години

Аз бях танкист Сержант наборен войник. На издръжката на моя народ. Тиквата и тоя са от един дол, дренки със разликата, че тоя е ходил във Уест Поинт и може да се изказва членоразделно.

61

Доктор

преди 3 години

Имаме толкова *** по нашите земи , защо трябваше да сложим това *** на този стол ? От *** какво можеш да очакваш ? Това *** много вреди на България !!!!!!!!!!!!!!!!!! Бързо в кланицата !!!!!!!!!!!!!

60

Анонимен

преди 3 години

Мисията на метежника Радев не е да бъде президент, а да внася смут в обществото и да дестабилизира правителството. Изпълнява си нарежданията от Масква.

59

РР толкова може,

преди 3 години

толкова знае.Той е некомпетентен и неподготвен за политик.Това не го оправдаваразбира се.Виновни са съветниците му,които го заблуждават и го карат да се излагас недоказани твърдения по медиите.Тука има и други интереси:те(които са от БСП)го лъжат умишлено,за да се дискредитира и да стане неизбираем за втори мандат.Такахем няма да пречи на авторитарната Нинова,хем освобождава пътя за неин кандидат.А РР,с глупостите си през мандата,смело ще поеме пътя на забравата като неудачен експеримент.

58

Умен е Радев

преди 3 години

Ей това е държавник политик и човек от народа и за народа ,който разцепи политическия монопол!

57

Умник

преди 3 години

Радеф, прибра ли си юмрука където слънце не огрява?

56

Анонимен

преди 3 години

Радев направи опит за преврат срещу държавата, което е форма на национално предателство. Историята не помни по-голям разединител на нацията от този руски агент.

55

факт

преди 3 години

фигуранта непрекъснато имитира заетост ! къв ли е бил в армията ?!

54

Терсенето

преди 3 години

Президент е бил Джорд Вашингтон, обединил 13 американски щата, тоя е ***, и *** на болшевишката банда. Не на имперска Русия. Не те ли е срам бе клепоух? Тикво също не те ли е срам бе?

53

ФАКТ

преди 3 години

радеф ОПОЗОРИ президентската институция!!!

52

Ей Вальоооо

преди 3 години

Само ти кажа не пробвай глупости да правиш! Некви хора някога са ти плели кабели, че са чевръсти с поялника, ама усещам, че нещо си попрекалил с изпълненията "аз съм великия музовир и любезен лос, а тоя е никъв, тоя просто си се е.б.а.вам с него просто щото мога! А между друго Вальо знаеш ли, че тоя човек в цяла Европа много му се радват!

51

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

50

А исканията му за

преди 3 години

оставки конституционни ли са?А обвиненията(...мутри вън...)конституционни ли са?Разбира се,че не са,но той се крие зад имунитета си и смята,че може да клеветибезнаказано на воля.Приказките му,без доказателства,освен като клевета не могат да бъдат категоризирани по друг начин.А ако имаше доказателства,той щеше да ги е дали Борисов да е паднал.

49

Ей Вальо

преди 3 години

Ако не те изпея на Гешев и на бившите ти "колеги" ти щеше да продължаваш така ! Между другото тоя тъ.па.на.р дето го прати почти веднага - кука ли е или е от твойте! Да виси или да го стреляме!!!!

48

ПроСоТо

преди 3 години

"И сам воинът е воин"...Дано не се умори г-н Президента Радев да се бори!..Защото нас ни биха и ритаха когато протестирахме,но на него трудно могат да приложат тая "хватка"!..

47

Ей Вальооо

преди 3 години

Аз разбирам притесненията на прокуратурата, че си им информатор, ама Вальо тая сделка с тях нямаше и допълнителни клаузи - като например не кради от училище, не се подигравай с хора дето някога много отдавна трябваше нещо да работят, не чу.ка.й какво ти падне както ти падне, прекрати с някой лоши порочни практики като склоняване към проституция - верно нали че изпя свет хора дето са нали едни такива, ама нали да са правиш на аз съм най-умния! Вальооо колко пара ти дадоха за тая работа?

46

vlady

преди 3 години

Поредното недоразумение, измислено от неграмотни юрист-милиционери от Симеоново. Радев налага вето и праща най-сериозните недоразумения в КС за разлика от *** Плевнелиев, който не наложи нито веднъж вето и не сезира КС.

45

Анонимен

преди 3 години

Румба успокой се, няма да има ВНС и промяна в конституцията, пиар беше всичко за отвличане на вниманието :)))

44

Анонимен

преди 3 години

Радев Ветото пак изпълзя от землянката и нададе воооой на апашитеееее