37

глас от тъдява

преди 3 години

От постоянните статии за подобни снимки от Пловдив ми идва въпросът: тези от общината не са ли на ясно кои улици се използват за писти и да вземат мерки като сложат легнали полицаи и някое кръгово.

36

просто зрител

преди 3 години

До наблюдател - - то оставаше и да си е снимала таблото , докато препуска като изоглавена из Филибето . . . . .

35

Анонимен

преди 3 години

Тая е просто бушон, вижда се и при затъмнените стъкла ...

34

Stoyanov

преди 3 години

До М да аСпоред мен, момичето изобщо няма *** - (в буквалният смисъл) !!!

33

М да а

преди 3 години

момичето има *** и си кара със 180км/ч , мен като ме е страх и по немските магистрали не вдигам над 150.

32

Бай Иван

преди 3 години

Поредния социопат- продукт на демокрацията,който ще се измъкне безнаказано, такова време искахте да дойде- на тези създания, такова време и получихте, радвайте се сега- времето е ваше ;) !!!

31

LG

преди 3 години

За серийни убийци наказанията трябва да са по големи .На запад млад шофьор за толкоз провинения може да си загуби книжката завинаги .Но момичето не е виновно - просто такова е възпитанието ѝ , прави каквото правят мама и тати .

30

ХХ

преди 3 години

Пробация да бръсне умрелите в моргата.

29

Анонимен

преди 3 години

Затвор

28

Аз

преди 3 години

Вземете й книжката за една година.Глобата явно не я плаши.

27

наблюдател

преди 3 години

На снимката показва 194.

26

Анонимен

преди 3 години

Наскоро едно момиче, 12 клас, разказваше как с неин приятел са минали на червено със 110км/ч през Орландовци в полунощ, помляли са 2 други коли и единственното и притеснение беше, че на приятелят и ще му вземат книжката. Било му второто нарушение за 1 седмица, откакто е получил книжка. Докато няма по-сериозни присъди такива убийци ще продължат да се движа по пътищата. Много се ядосах, когато чух нейния разказ.

25

Додо

преди 3 години

Много малко вероятно е историята да е това, което се сервира. Но дори и така да е, фарса е пълен! За шофиране с такава скорост трябва да има минимум време ефективна присъда, а не глоба?!?! ... и още по-смешното отнемане на свидетелството за еди си колко дена (все едно извършителя с поведението си не е вече доказал какво е отношението му към правилата и все едно ще се стресне и няма да си кара без книжка)! За сметка на това пък, изкараха убиецът на Милен Цветков карал с около 99 км/ч, демек

24

До Лаврентий

преди 3 години

Ми те по времето на Хитлер и Сталин караха танкове и комбайни с 30-40 км./ч.А у Северната Корея сите карат от Майбах нагоре.

23

zombay

преди 3 години

До ЧичоСамо тази 5ца може да 'дигаш' импотентен дребнопишко. Такива нещастни комплексарчета ще си намерите крайпътното дърво най-скоро.

22

Кога

преди 3 години

Кога ще имаме наистина сурови закони, които наистина да се прилагат за всички нарушители и наистина по пътищата шофират по-спокойно спазващите правилата? Такива като тая първо да се научат да си бършат задниците, да се научат да четат правилниците, да се явяват по три пъти на изпити - теория и кормуване, та чак тогава, евентуално, за пробен период свидетелство за управление на МПС. Грешка има ли - не ставаш за шофьор, толкова.

21

Леля

преди 3 години

Веднъж стомна за вода, дваж...накрая се счупила.Чичката си мисли, че има застраховка живот с дедо Господ.

20

Чичо

преди 3 години

Минала е, щото може. Па вие можете само да плюете! Иначе, аз с X5-та съм дигал на Ситняково 210, ама през ноща!

19

aa

преди 3 години

на това момиче, трябва да и се отнеме книжкат и на поправителен

18

Totenkopf

преди 3 години

Бълха ги е ухапала и защо само за 3 месеца? Отново пазим нашите хора, ясно е на кой е дъщеря.