16

Анонимен

преди 3 години

Нека днес всички ние, граждани и политици, си дадем сметка за собствената ни историческа роля и с чувство на дълг пред род и Отечество отново да поемем съдбата си в свои ръце, и да прекратим безсмисленият протест който се подклажда от злите сили

15

Born to loop

преди 3 години

"Потреблението движи икономиката"потреблението на какво? На гръцки ябълки и египетски картофи? Какво произвеждаш ти, аланкоолу?

14

Анонимен

преди 3 години

"Сега сме в условията на пандемия и икономическа криза, затова си позволяваме да отпускаме повече пари, отбеляза Борисов.

13

Анонимен

преди 3 години

Безразборното раздаване на пари за харчене всъщност вдига инфлацията и индиректно ни краде парите. Боко Тиквата ни *** на общо основание.

12

Фелейшио Кейн

преди 3 години

Боко е развързал чуждата кесия, а когато същите тези хора трябва да връщат взетите назаем пари, с които са им увеличени заплатите, зеленчукът ще си гледа кефа в Барцелона :))))

11

Анонимен

преди 3 години

Премиерът спомена за новите две програми за подпомагане на бизнеса, които тръгват през октомври, както и за възможността фирми да кандидатстват за детски кътове."Сега сме в условията на пандемия и икономическа криза, затова си позволяваме да отпускаме повече пари, отбеляза Борисов.

10

Анонимен

преди 3 години

Потреблението движи икономиката

9

Анонимен

преди 3 години

Средствата от ЕС подпомагат българската икономика по няколко направления. Те водят до увеличение на инвестициите на частния бизнес, до разкриване на нови работни места, а от там до повишаване на доходите и потреблението.

8

Анонимен

преди 3 години

Нинова днес пак каза (Този Модел Трябва да бъде Разбит)нещо добро тя иска да го съсипеЗа това хората гласуват за ГЕРБ--от страх, страх от грешната политика на БСП

7

гербедян

преди 3 години

заплати се увеличават от работеща икономика, а не от заеми алооооу тиквеници

6

Анонимен

преди 3 години

Народа ни задължава да довършим работата си докрайГЕРБ винаги са били приоритет за нас:принципите на правовата държава, демокрацията и основните права, включително независимостта на съдебната система, разделението на властите, борбата срещу корупцията и свободата на медиите.

5

Зозо

преди 3 години

гербавите явно понятие си нямат от финанси и икономика. Раздаваме едни пари на заем - ликуй народе, държавата цъфти. А когато народът трябва да връща тези заети пари - еее, герб тогава няма да го има :))))))

4

Анонимен

преди 3 години

Много се кефя, като разби наши и чужди и,дио.ти ми говорят колко добре живея, пък аз не се чувствам така, на фона на кюлчета и евро в чекмеджето

3

Born to loop

преди 3 години

ще увеличаваме заплати предизборно, ура! А като свършат парите от заема...? ще теглим нов заем! Ура!

2

Влади

преди 3 години

Като не дават пари, защо не дават? Като дават пари, защо дават? Е, какво искат комунистите, в края на краищата? Също като протестърите - в началото искаха Нова конситуция, сега не щат! Също като Зеления чорап, агента на Москва...

1

ББ от Б

преди 3 години

Не е вЕрно.