28

Анонимен

преди 3 години

Само в България Путин няма нужда да прави нищо от това, защото в България има достатъчно ненавиждащи себе си и другите, че те да правят всички тези неща напълно доброволно.

27

Волтер

преди 3 години

открий срущу кой не се говори, за да разбереш кой те управлява - извода номер 28 е прав - не се говори само против Зи Шинпин - срещу Путин и Тръмп статийте са редовни!

26

Психо-война

преди 3 години

Статията е добра илюстрация на настоящите 'западни ценности' - понеже разпознават собствените си мърсотии, си мислят че и противника иска да им приложи същите хватки.Мале че ги тресе параноята!А най - страшното е че Путин даже не им обръща внимание - това както си личи направо ги побърква!

25

и то ко излиза?

преди 3 години

Вината на Путин е че нищо не е направил - просто нищо!А параноичните шизофрници се смопобъркват!

24

Сделано в Китае

преди 3 години

Една Статия няма срещу нашият Лидер - Имрепарот Зи - заразил цялата Планета със Смъртоносен Вирус. Сигурна Индикация, че Брюксел под Китайска Комунистическо Иго и в пълно подчинение на Император Зи!!

23

Анонимен

преди 3 години

За какви "врагове" става въпрос?В медийното пространство има тотално неразбиране на Русия изобщо.Ако искате да имате някаква що годе адекватна информация гледайте в Ютюб Пламен Пасков. Останалото тук и от двете страни е някаква наивна манипулация. Русия изобщо не е това, за което си мислите.

22

Анонимен

преди 3 години

После Путина придут куда более жсткие люди.

21

пенсионер

преди 3 години

а който вярва на тази евтина анти-Тръмп пропаганда има блъмбари влезли в главата му!

20

anonimen5

преди 3 години

Как е възможна такава глупава статия.Това ЩАЗИ,ама как Путин е усвоил методите,кърти мивки както каза един мъж.Особено пък Русия как се месели в изборите,тоя Путин срам няма.Хубаво - събориха Изтока,взеха си западдняците най големите заводи,най печеливши.Ама спрете с тая пропаганда.Да вярваме на майдани,на цветни революции.Вашите ЦРУ,Ми5.6 и др.са едни бели и красиви.

19

Анонимен

преди 3 години

Нема ли нещо Навални дайте такова, или историята с него се спихна?

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Я да не обиждаш селяните!!!!! Това са хора със здрав разум, стъпили здраво на земята и тях НИКОЙ, даже Путин не може да ги обърка! Виж, а тази ***, дето е "работила" по статията, по-точно по измишльотините, които е надраскала...........нея не Путин я е объркал, тя явно си се е родила с този дефект! Да напишеш подобна щу-ро-тия, това даже пациентите от психиатрията няма да се осмелят!

17

Анонимен

преди 3 години

Враговете на Путин се разлагат на брега на реката, докато чакат достатъчно дълго Путин да преплува по pеката. Стара китайска мъдрост.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами руските хакери ,тайните служби разни руски дипломати ,които душат наоколо и редица малки съюзници като Беларус ,Армения Молдова Абхазия и т.н. а когато трябва и Вагнер новичок и.т.н.

15

Анонимен

преди 3 години

Goldman Sachs: Купувайте евро, доларът ще поевтинява още. Щатската валута се обезценява от вероятността Байдън да спечели вота. Защо курса на щатската валута зависи от изборора на президент, щатската валута не е ли подкрепена с реален капитал като продукт на икономиката и производсво, или щатската валута е просто една спекулативна валута поддържана изкуствени с финансови инструменти и войни.

14

Либерални дрънканици

преди 3 години

Готови са да възхваляват смехотворно "зловещите способности" на Вовата и режима му, само за да не признаят, че всички проблеми на Щатите са си вътрешна криза, която беше неизбежна по много причини. И най-голяма вина за тази криза има разлагащото и съсипващо влияние на абсурдните идеи, до които стигнаха напълно загубилите досег с реалността либерал-левундери и либерал-фашисти (което в много случаи е едно и също). Затова "на крив либерал Путин му виновен".

13

Анонимен

преди 3 години

На Русия е отредено велико бъдеще, Русия има мисия. Ако не е Путин, ще бъде точно този който трябва да бъде, за да изпълни Русия мисията си.

12

Анонимен

преди 3 години

И какво ще направят, Путин им влиза със 200 отвсякъде.

11

Христо Христов

преди 3 години

Колко трбва да си болен, за да напишеш това нещо?!

10

99555

преди 3 години

Толкова дълъг материал не е необходим, за да ни стане ясно, че авторката няма и най-бегла представа за действителността.

9

Анонимен

преди 3 години

Как Владимир Путин успява да влезе в ума на врага си?===Сериозно ли пуснахте такава статия?! Безмълвен съм. Някога казвали ли са ви, че сте селяни?