24

Анонимен

преди 3 години

Добре че в нашата страна не влизат толкова хора от чужбина а повече излизат....... Нищо не е добре в БКП_ЛАЙНААРРИЯяяя, и скоро ще стане още по зле.

23

Анонимен

преди 3 години

Добре че в нашата страна не влизат толкова хора от чужбина а повече излизат.

22

боже прости

преди 3 години

От вчера насам това е четиринайста или петнайста статия по този случай с това т.н. ковидеветнайсе и понеже професорките са на привършване се включват доценти и асистенти.Съжалявам за загиналите хора но сигурно са имали и други заболявания.

21

Анонимен

преди 3 години

Че защо няма органи да проверяват съдържанието в маските задържащи вируси колко и какви вируси има в тях дори оставени на определени места като доказателство за вирусите находящи се за унищожение.

20

До 10

преди 3 години

Обратното е. Много вегетарианци, вкл. и вегани, ги тръсна коронавируса и починалите тревопасни са по-голям процент от починалите нормални хора сред заразените, така че яжте месо, за да останете живи и шансът да се заразите с вируса да е по-малък.

19

Анонимен

преди 3 години

Ами те джипитата не си вдигат въобще телефоните. На практика никой не те лекува, докато не се баталясаш зверски. Моя приятелка си самоизписа всички лекарства, вкл. Азитрокса, антистенокардина и добавките. Джипито й не си вдигаше телефона, забранено й беше да излиза от вкъщи, РЗИ само я проверяваха дали си е у тях. Де факто тя нямаше никакъв достъп до медицинска помощ! Слава Богу оздравя!

18

Анонимен

преди 3 години

Този вирус винаги го е имало. Но сега е във фокуса на медиите.

17

Ха

преди 3 години

До До 15 тъжен смяхДано са много ! :)))

16

Анонимен

преди 3 години

От Ковид-19 умират хора на всякакви възрасти с или без придружаващи заболявание, въпреки че очевидно по-голям процент от починалите са с придружаващи заболявания. По-голямата част от починалите щяха да си живеят още относително много време с тези придружаваи заболявания, ако не беше Ковид-19.

15

До 15 тъжен смях

преди 3 години

Колко хора успя да зааразиш като си без маска?

14

До 13 Аман

преди 3 години

Защо задаваш неостър въпрос? Достатъчно пъти обясниха, че за аутопсии на починали от Ковид-19 трябват специални условия на сигурност, каквито има на малко места в света, а в България няма. Ти какво искаш, хората направили аутопсиите, после да ги погребваме ли?

13

Пълен смях!

преди 3 години

Писна ми вече ! От началото на измислицата, не съм слагал маска, та ся ли ! Хайде да са почва вече !

12

Обективен

преди 3 години

В България от Ковид-19 започнаха да умират на практика от юли месец. Преди това имаше единични случаи главно на пристигнали от чужбина или заразени от тях. За тези три месеца и няколко дена от юли досега, починалите от Ковид-19 са около 10 човека на 100000 души население и май няма друга болест, от която в България да са починали повече хора за този период. Не говоря за група болести, каквато е например рак, в която има много видове рак.

11

Аман

преди 3 години

Защо несе правят утопсии , за да могат да се прекривват лъжите на генерала , че яко ще се мре.Ако ги правят ще им лъснат далав3

10

Мазен Метьо

преди 3 години

Ами то умират онкоболни,хипертоници,алкохолици и всякви ,а като му намерят уж вирус ,то ай вируса го уби.

9

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че статистиката и тестовете хващат максимум 30% от заразените хора. Останалите си правят самолечение в домашни условия без да са наясно, от какво се "лекуват"...Отделно учениците допълнително допринасят за разпространение на всякакви заболявания.

8

Анонимен

преди 3 години

Не яжте месо, засега няма случай на вегани умрели от вируса. Вируса тръшка месоядните ха кажете някаква статистика колко вегани и колко месоядни са умрели. Щаба алоу, къде са ви статистиките да направим изводи ?

7

Анонимен

преди 3 години

Малееееееееее, тая как се измята на 180гр-досега беше с Мангъровеца и сега какво говори. Тая ексевродепуТКа непрекъснато е при Славуца-пъпеша, Хаджи тошко-лилипуда ,четиримата 50-сет годишни сценарисчета/още не преминали онази тинейджарка възраст/. Абе бабо, не се натискай за министър-нали според изявленията ти пандемията щеше да завърши до 30.06.20г.

6

Анонимен

преди 3 години

Щом банкянския тупань обикаля като разгонен без маска, значи не го е страх от вируса, защото не е опасен . Като се накраде, коронавируса ще изчезне тъй както се появи. А ако този цирк продължи, май ще трябва да си купя втора маска, че тази с която карам до момента, тръгна да се пробива. Все пак половин година носене не е малко време, но за тридесет стотинки толкова.

5

м,да

преди 3 години

Какво да анализираме? Добрите специалисти избягаха в чужбина!