12

ужас

преди 3 години

толкова добре ли плащат за ***, или пък оскотяхме, не знам, но никой не казва евала, някакви хора, грабили, изнасилвали, мамили наши баби и дядовци, деца, имоти.. тук чета хейт... хора, Цацата и Бойко нямат грам заслуга за това - тук заслужават похвали, редовите прокурори и следователи, съдии, чиято работа е свършена, очевидно добре.. гореспоменатите или Лозан Панв за 5 пари не вършат работа, но прочетеното горе е стъпка в желана посока, поне от нормалните хора...

11

Анонимен

преди 3 години

Браво ! Сега да почва да учи испански

10

Ст@м@т

преди 3 години

Спечелила дела за 5, ама кажете за колко милиарда е загубила. Малко е като при полицаите - налисал 100 акта за месеца и получава награда, но никой не гледа че после 90% от актовете са отпаднали в съда, защото не могат да ги напишат както трябва.

9

Анонимен

преди 3 години

Цацаров трябва да има единствено един едноминутен разговор с държавен служител до като му слагат качулка и белезници

8

Анонимен

преди 3 години

Онзи клетник с барбекюто, дипломата по испански и назначението във Валенсия си мисли че му се е разминало. Замете няколко улики и взе парите на народа под формата на незаслужено дипломатическо държавно назначение. Заслужава да му дам писалка и лист и да го оставя да дава показания в следствието точно толкова дни, колкото дни си е живял живота и трошил народна пара, за да крие престъпленията на Борисов. Кажете какво да се прави с подобни държавни престъпници според вас.

7

paul61

преди 3 години

Всичко това е прах в очите - на визши чиновници и политици няма нищо отнето ! Може да напишат и на кого са вземали глоба за неправилно паркиране или за без билет в градския транспорт !

6

Анонимен

преди 3 години

Че то само в чекмеджето имаше повече пари

5

на тая комисия

преди 3 години

на тая комисия това и е издръжката за месец.Цацинката правеше тръби на ДПС и за награда го назначиха на тая топла позикийка.

4

Терор в БГ

преди 3 години

А един т.нар.маргинал се гласи да заведе дело за 120 милиона евро в Страсбург срещу България, плюс анти реклама на БГ плюс изненада!Ако не го убият службите за сигурност дотогава!Перник - града на вашите кошмари!

3

Анонимен

преди 3 години

Това имущество наистина ли е отнето или има още 12 инстанции които да се произнесат?

2

Активист на БСП

преди 3 години

А колко струва издръжката на комисията за цяла година ???

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на Цацаров !Така се бори корупцията, а не с Юмрук на жълтите павета и клепане на България в ЕП.