77

баба мара

преди 3 години

от видеото се вижда че нарочно бутна жената стига с тези лъжи и простотии

76

Анонимен

преди 3 години

Шизовреничен психо.пат с паталогично раздвоение на личността. Ха, ха... незнам дали това означава нещо наистина, но тоя индивид е тотално изтрещял и не е... сам май

75

Анонимен

преди 3 години

Ако беше успял да ги натръшка всичките,щеше да спечели маратона!Ама бързо бягат пущините.

74

Анонимен

преди 3 години

Сега да му облекат пак анцунга и фланелата и да го накарат за наказание да пробяга 42км.Ако спре-бой с бича по рошавата му куха тиква.

73

Анонимен

преди 3 години

Тотална вина на организаторите.Има си принципи при сортиране на състезателите при масови маратони - това става според техните предишни постижения и участия в подобни състезания. Подобен е и принципа във Формула-1 - на първия ден състезателите се борят за МЯСТО и след квалификациите се определя реда на стариране.При всички маратони най-отпред са професионалните състезатели, следват групи от участници сортирани по резултати.Организаторите на маратона трябва малко да почетат за Бостънския марато

72

666

преди 3 години

Ами .спри,извини се,откажи се от маратона ,помогни на блъснатата от теб...тогава щях да ти повярвам.

71

Анонимен

преди 3 години

Ами протестър, какво друго да кажем.

70

Анонимен

преди 3 години

Нямал опит, а се изтъпанчил най-отпред. Нито визията му е спортна, нито поведението. Той с две ръце съзнателно блъсна жената. Много ясно се вижда на записа. Няма оправдание.Вместо да бяга, се блъска като го-ве-до.

69

Насакото Яката

преди 3 години

Определено е платен протестър, а маратонът заема терена на протестите, следователно няма хонорар за деня. Затова е и тази атака.

68

Анонимен

преди 3 години

А когато гъркинята нарочно бутна нашата спортистка. Грубияна е с готово оправдание.

67

Анонимен

преди 3 години

По- преднамерено избутване няма да видите.

66

ivailo

преди 3 години

То си личи, че тоя е малоyмeн... Нито фигурата му е за маратон, нито облеклото.

65

Анонимен

преди 3 години

Какво значи блъснал я без да иска? Той я е контузил и и дължи обезщетение.

64

Сата НАТО

преди 3 години

Не идвайте в България пл никакъв повод!В БГ върлува ГЕРБ и компирджийкята от Самоков (дано ракът се върне да я довърши по трудния начин!) Тук ще ви пребият или убият, а Прокуратурата ще заяви, че сами сте си виновни.

63

baysando

преди 3 години

Добре са му написали текста на момчето, но на видеото добре се вижда всичко.

62

случаен бутач

преди 3 години

на видеото ясно се вижда че я бутна умишлено ! с кво време и емоции се оправдава ?! по тая логика всички участници трябваше да се бутат и ритат !

61

Бе

преди 3 години

я стига! Това е САМО някаква си сръбкиня. От години живеещите българи в чисто българските Западни Покрайнини, по нещастно стечение на обстоятелствата намиращи се днес на сръбска територия, са подложени на системен тормоз и насилствено сърбизиране граничещо с геноцид!!! И тук някакви си са готови да бият сънародника си едва ли не, заради представителка на нация, която ако има как ще ни изличи от лицето на земята...Не е за вярване! Еми заслужаваме си съдбата.

60

До 59

преди 3 години

Защо ти не си прегледаш записа? Боян Вачев бута с рамо Оливера Йевтич в опит да заобиколи бягач пред него, вината му е че няма опит, че действията му са некоординирани. В крайна сметка, това не е нито първия, нито ще бъде последния такъв случай и да бъде така брутално нападано това момче, е най-малкото признак на слабоумие.

59

анонимен

преди 3 години

Този лъже като Нинова.

58

Анонимен

преди 3 години

Много да ме извинява бегача, но ако там не си спомня да гледа записи. Без да иска, не е било нарочно-а може би и не е разбрал какво е направил. ***.