88

баба мара

преди 3 години

продаваите си имотите и върнете на хората парите няма какво да чакате от държаватас това раздаване на пари ще останем без пенсии искахте частна инициативахаиде сега се оправяите

87

Павел

преди 3 години

Интересна игра с числата, 14% от целия БВП, 95% (предполагам от чужденци, не като цяло) т.е. трябва да има поне 10% надолу за БВП и то само от туризма, а официално е около 8%. Кой лъже (манипулира) с тези числа. А и интересно как при 95% спад изобщо са отваряли и ако не са отваряля какви 10% разходи . И тук искат предизборно облажване.

86

Анонимен

преди 3 години

България демокрация ли е или е планова икономика?Българският народ НЕ ИСКА държавата да спасява частни предприемачи от туристическия бранш. Ако в държавата са останали твърде много пари, намалете данъците вместо да преразпределята!

85

Анонимен

преди 3 години

Този бизнес приключи, ще остана 5 от 100. Предстоят фалити и то на най-големите, ще бъде грешка или по-скоро подарък към тях на изпроводяк. А после ще обявят фалитите, както вече го правиха многократно...

84

Анонимен

преди 3 години

Аз на морето не можех да се размина от хора. Явно всички да били социално слаби.

83

Курортист

преди 3 години

Искам помощ от държавата !!! не съм ходил на море за 20дни , на планина - ептем !!!! Искам да ми даде държавата 95% от цената на бъдещата ми почивка , аз обещавам да си почивам ударно !!!! Ха наздраве :) :) :)

82

Tt

преди 3 години

Защо ние трябва да им плащаме загубите?

81

Анонимен

преди 3 години

Това мрънкане не спря,и лъжите им за процентите на загуба.Щом е така,пожелавам им следващият сезон найстина да имат 95% загуби.

80

Анонимен

преди 3 години

До кога държавата ще разчита на този мизерен туризъм,който руши природата? Трябва нещо мащабно да се произвежда из страната.

79

фигаро

преди 3 години

да обявят фалит и на опашката за соц.помощи , така е в нормалните държави .

78

къв протест бе

преди 3 години

до 92 : то протест отдааавна няма бе пич , остана само виенето на тримата овчари и мая с камбанката .

77

голем .ур

преди 3 години

сериозно , 95% загуби ?! я да ги проверят до сега какви печалби са обявявали , със сигурност няма да има голяма разлика преди ковид_а !

76

Анонимен

преди 3 години

Всеки с честно платени данъци, получи адекватна помощ. Пострада сивият сектор и ниската класа по цял свят (особено у нас 90% от ниската класа получава заплатата си в плик и грам не ме интересува какво се случва с човек, който е крадец и нямало адекватна помощ за него). От тук насетне повече приказки са ненужни. НИКОЙ няма как да ти гарантира печалбите. Може да гарантира и да помогне за оцеляването ти като компания (което и държавата вече направи), но не и да гарантира приходи и печалби.

75

Анонимен

преди 3 години

Ако Бойко продължи да хрантути ненаялите се мутри ,за сметка на моите данъци ,дето едвам ги плащам Излизам и аз на Протеста !

74

Анонимен

преди 3 години

Помощи за другите бизнИси ....кога?

73

Анонимен

преди 3 години

А кой е Тонка?

72

Чоко

преди 3 години

Че то, кой използва туроператори. Има толкова сайтове за резервации а отделно можеш да се свържеш и директно с хотела. Въпреки това все още има наивници, които се товарят в едни треторазредни автобуси и пътуват из Европа.

71

akud

преди 3 години

помощи за фирмите. може само единствено за работниците няма как да иска селския туристически бизнес КЕШ

70

Анонимен

преди 3 години

Да вземат сметките на Доган и на Валери Симеонов, които няма как да са от честен труд. Проблемите на много хора в България ще бъдат решени

69

Анонимен

преди 3 години

Много ще ме извиняват, ама как 95 %? Не на почивка ходих до морето и в пика на сезона и извън сезона. Факт, че имаше затворени комплекси -но те бяха на курорт 1 или 2. Другите работиха, как загубите им 95 %. И по принуда на морето трябваше да плащам 5 лв. за тоалетна. А какво остава за другото. И ще реват кое било на загуба. На загуба са тези, които не са отворили въобще. Но и там не се знае дали не е обявено за продажба и затова да не са работили.