98

Volen

преди 3 години

стига пропагандаот мухата слон

97

Анонимен

преди 3 години

Колко пари дават за да се съгласиш да те пишат болен от Коковид-19? Знае ли някой?

96

Анонимен

преди 3 години

ха ха ха .. става да .. ставате все по *** и упорити въпреки че никой нормален не ми вярва ..

95

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте против грип. Ваксината ще предизвика цитокинова буря, ако се заразите с КОВИД и е много вероятно да хвърлите топа

94

Анонимен

преди 3 години

И за коя точно мутация е ваксината, или за всичките мухахахаха

93

Предлагам

преди 3 години

Да върнем мутантите на китайците, и шса оправи работата !

92

Анонимен

преди 3 години

Има 1234 мутации на вируса, 38,103,322 регистрирани заразени, 1,086,432 регистрирани починали до този момент.

91

Анонимен

преди 3 години

"ПО ДОБРЕ Е ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ, ХОТЕЛИ, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКСИ, УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ВУЗОВЕ И ПАЗАРИ И ЗАНОДИ, ФАБРИКИ, ОФИСИ, ПАРКОВЕ, ПЛАНИНИ, РЕКИ, БАСЕЙНИ, ФИТНЕСИ, КИНА, ГОРИ, МИНИСТЕРСТВА, БОЛНИЦИ, ОТ КОЛКОТО ДА ИМА КОВИД.".........,........

90

Някой 07

преди 3 години

ПО ДОБРЕ Е ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДА ЗАТВОРЯТ ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ, ХОТЕЛИ, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКСИ, УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ВУЗОВЕ И ПАЗАРИ И ЗАНОДИ, ФАБРИКИ, ОФИСИ, ПАРКОВЕ, ПЛАНИНИ, РЕКИ, БАСЕЙНИ, ФИТНЕСИ, КИНА, ГОРИ, МИНИСТЕРСТВА, БОЛНИЦИ, ОТ КОЛКОТО ДА ИМА КОВИД.

89

Анонимен

преди 3 години

"ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена... вече се пласират в коментара като анонимни!".... ..... .... Ай стига, бе! И как ще разпознаваме вече тези перли? На всеки истеризирал коментар ли ще се почесваме смутено и ще се питаме: Златена? УЖАСЕНА?...

88

1000

преди 3 години

До Анонимен 91Че си нещо някъде за мутации, но не си разбрал много. Това не е вирус 1, мутира в 2, който мутира в 4 и т.н.

87

Винету

преди 3 години

Ами и той като ЛГБТ-то - Мутира!!!!-))))))

86

5679890

преди 3 години

Долу маските.Не ми отнемайте правото да дишам

85

gluposti

преди 3 години

Много заразен пък хора в едно семейство не могат един другиго да заразят понякога. Пътуваш в трамвай или самолет и не се заразяваш при наличието на други заразени. Какво му е супер заразното?

84

офф

преди 3 години

Оф големи съчинения на тема Ковид!Шъ мрем яко-ама Не! Шъ падна от смях!

83

аз

преди 3 години

иде краят на човешката цивилизация. всички в каммената ера отново, ще останат няколко стотин човешки индивида, на които ще им трябват милиони години да се размножат и да стигнат и надминат сегашното ни развитие! Ванга позна!

82

Анонимен

преди 3 години

За 7 месеца 1234 мутации на предния вирус като първия за един е за 213 дни 1234 мутации,а за 1 ден са 6 мутации или за 4 часа по мутация,което е невъзможно след като казаха,че периода за една мутация в естествени природни условия като за еволюция дори с революционни изменения количествено-качествени с условия за мутации на вида както го описаха,че бил се предавал последователно от вид на вид от животинския свят по уседналост и миграция е около 800 години т.е. откогато се появил първия такъв пра.

81

анонимен

преди 3 години

ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена... вече се пласират в коментара като анонимни!

80

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77"То хубаво ще взимаме антиоксиданти и витамин Е, ама както питаше Шелдън: какво ще правим като ни свършат оксидантите?!!"Така е! Какво да продадем още?! Парички и пак парички!!Продадохме напролет всички хранителни добавки със селен, цинк...., витамин D!Да видим какво още има залежало на тънка цена по световните складове и да го продадем с прилична надценка! Следват витамините от групата "В" и други!

79

Анонимен

преди 3 години

Според Вълчев и Такева, които са топ експерти на международно ниво, не само в образованието , но и във всяка друга сфера, това не е така.Вируса е много по-слаб и заразяването в училищна среда с по 1000 деца е невъзможно.